FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Dorinel Munteanu iese la atac și își acuză frontal rivala la promovare: „M-a deranjat nesimțirea lor! Au mai avut și arbitrul de casă...”

Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați
Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați

Articol de , - Publicat marti, 28 martie 2023 20:05 / Actualizat marti, 28 martie 2023 20:40

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul celor de la Oțelul Galați, n-a depășit nici acum înfrângerea cu Poli Iași din derby-ul primei etape a play-off-ului (1-2)

Marți, într-o intervenție la radio, tehnicianul i-a pus la zid pe jucătorii ieșenilor, lansând acuzații grave în direcția rivalei la promovare. Dorinel Munteanu îi numește „nesimțiți” pe fotbaliștii din Copou și, mai mult, susține că Poli Iași ar avea sub oblăduirea ei un „arbitru de casă”. 

Dorinel Munteanu îi acuză pe fotbaliștii lui Poli Iași: „Niște nesimțiți!”

„Nu m-a deranjat evoluția jucătorilor mei, ci meteahna fotbalului românesc. Adversarii noștri, inclusiv prin Leo Grozavu, au acuzat arbitrajul și asta m-a deranjat foarte mult, nesimțirea adversarilor de la Poli Iași. Niște nesimțiți care au acuzat arbitrajul după ce același central i-a avantajat în mai multe meciuri!

Știu că Leo Grozavu e un tip coleric, dar nu așteptam din partea lui să ne acuze că am jucat dur. A fost arbitrul lor de casă, Cătălin Buși“, a spus Dorinel Munteanu, la Radio Sport Total FM

Oțelul - Poli Iași, derby presărat cu orgolii și scandal

Costin Ghiocel, căpitanul celor de la Oțelul Galați, a fost eliminat în minutul 26 al meciului cu Poli Iași după o intrare horror, cu talpa pe fața lui Cătălin Itu.

Fotbalistul Galațiului a avut o intervenție înfiorătoare asupra lui Cătălin Itu, care urmărea o pasă lungă. Încercând să respingă cu piciorul, Ghiocel l-a lovit pe Itu cu talpa în față! Acesta s-a prăbușit pe gazon, iar echipa medicală a intrat de îndată pentru a-i acorda primele îngrijiri. 

Mijlocașul Iașiului nu a putut continua meciul, iar arbitrul Cătălin Busi i-a arătat cartonașul roșu pentru intrarea oribilă. 

Dorinel Munteanu iese la atac și își acuză frontal rivala la promovare: „M-a deranjat nesimțirea lor! Au mai avut și arbitrul de casă...”
Ghiocel l-a lovit cu talpa în față pe Cătălin Itu // foto: captură DigiSport

Oțelul, bonus de 400.000 de euro

Consiliul Local Galați vrea să acorde o finanțare de 400.000 de euro clubului pentru a continua lupta pentru revenirea în Liga 1. Bonusul este util pentru a acoperi restanțele financiare existente și ceea ce va urma. 

Primăria va acorda finanțarea prin proiectul „Superfotbal pentru Galaţi”. Și Dorinel Munteanu, antrenorul alături de care Oțelul a devenit campioană în 2011, a fost prezent în sala de Consiliu Local în momentul votului. 

„Sportul este în continuare un admirabil ambasador al orașului nostru, iar numele Galațiului, datorită eforturilor susținute din acest domeniu, răzbate cu mândrie atât în competițiile naționale, cât și internaționale”, a anunțat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

Citește și alte știri din Liga 2: 

Sold-out la următorul meci al lui Dinamo din play-off: „S-au vândut ca pâinea caldă”

Semnalul de alarmă tras dinspre CSA Steaua: „Nu vedeți că noi nu avem drept de promovare de atâta timp?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
lucian_85
lucian_85  •  30 Martie 2023, 20:16
Postat de DMA87 pe 28 Martie 2023, 20:47

Lasă, Dorinel! Dumnezeu nu doarme. A fost bine când ati luat campionatul, când ati fost împinși de la spate?! Hai ***

Faza e că nu au fost dezavantajați cu absolut nimic.....ba mai mult, la faza aia unde trebuiau trei roșii nu 1, arbitrul a dat doar galben.....și apoi toată repriza a doua a tras doar cu gălățenii. Nu mai zic că golul lor a venit dintr-o lovitură liberă greșit acordată.

octavcne
octavcne  •  29 Martie 2023, 20:18
Postat de johny2003 pe 28 Martie 2023, 23:54

Se vede ca a venit Primavara! Ghiocel ar trebui sa mearga la puscarie ptr vatamare corporala grava!

Si apropo de faza cu Ghiocel, initial, arbitrul ala aservit Iasului, a dat GALBEN. Chiar si-a alea foarte gresit momentul sa comenteze arbitrajul. In rest mult succes Galatiului la promovare!

johny2003
johny2003  •  28 Martie 2023, 23:54

Se vede ca a venit Primavara! Ghiocel ar trebui sa mearga la puscarie ptr vatamare corporala grava!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează