FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Dorinel Munteanu ajunge în Liga a 3-a » Se va ocupa de un club care luptă pentru promovare

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 11:40

Dorinel Munteanu, liber de contract după ce a plecat din Iraq, are mari șanse de a reveni în fotbal.

Munteanu este foarte apropiat de proiectul celor de la CSM Reșița și ar urma să fie numit director tehnic, dacă va ajunge la un acord cu Primăria. Tehnicianul a fost prezent la mai multe meciuri ale echipei, alături de primarul orașului și le-a dat mai multe sfaturi jucătorilor și antrenorului, Leo Doană.

"Am avut o discuție cu domnul primar. Am venit de câteva etape lângă băieți, lângă Leo, pentru că vreau să ajut. Atât timp cât nu am o ofertă avantajoasă, mi-aș dori să pot ajuta echipa, să pot ajuta orașul meu, să revenim în Liga a II-a.

Am discutat cu domnul primar despre posibilitatea de a veni director tehnic, dumnealui mi-a propus acest lucru și vom stabili totul. Echipa are un antrenor foarte bun, care va rămâne în continuare și cred că mult timp de acum încolo.

Cred că Leo Doană va promova echipa. Avem șanse la promovare, am văzut un grup de jucători valoroși, am văzut 6 sau 7 jucători tineri foarte buni", a spus Munteanu pentru expressdebanat.ro.

  • Munteanu, 48 de ani, este campion al României, cu Oțelul. A mai antrenat la CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Dinamo, Mordovia, Kuban, FC Gabala, Astra și FC Zakho.
  • CSM Reșița este pe locul 3 în seria a 4-a din Liga a 3-a, la două puncte în spatele liderului.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează