FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - CHIAJNA 1-0

Fiecare cu meciul lui » Eugen Trică și Dorinel Munteanu, concluzii total diferite: „Nu le-am dat nicio șansă!” / „Am presat tot timpul!”

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati
FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 20:53 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 20:53

Dorinel Munteanu (54 de ani) și Eugen Trică (46 de ani) au tras concluzii diferite la finalul meciului Oțelul Galați - Concordia Chiajna, scor 1-0, în runda cu numărul 10 din Liga 2.

Oțelul a marcat în minutul 5, apoi a închis toate culoarele spre poartă. Chiajna a irosit o singură șansă reală, când Llullaku a șutat din 8 metri, dar balonul a fost prins de Dur-Bozoancă.

L-au abordat pe Tamaș imediat după plecarea de la Petrolul » Unde poate ajunge fundașul central
FC Brașov
L-au abordat pe Tamaș imediat după plecarea de la Petrolul » Unde poate ajunge fundașul central

Dorinel Munteanu, după Oțelul - Chiajna 1-0

„Știam că echipa adversă are în componență jucători cu mare experiență, dar în seara asta m-a surprins plăcut prestația noastră. Nu le-am dat nicio șansă să ne pună probleme. Îmi felicit echipa pentru tot ce a făcut. Dacă nu a fost spectacol, nu e nicio problemă. Pe mine mă interesează punctele.

Unii spectatori sunt pretențioși, dar când se vor bucura la final de sezon vor uita de tot. În tribune a fost un spectacol, ne-au încurajat. Chiar nu mă interesează cei nemulțumiți. Mă interesează rezultatul și obiectivul”, a spus Dorinel Munteanu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Am spus-o de la început că e un obiectiv și Cupa. Am un lot echilibrat, dar nu voi face schimbări. Vreau să mergem mai departe! E benefică din punct de vedere financiar. Pentru noi e foarte important fiecare bănuț. Am zis de la începutul mandatului că vreau să mergem mai departe în Cupă. Jucăm pe teren propriu, vreau ca stadionul să fie plin și să ne încurajeze
- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Eugen Trică, după Oțelul - Concordia Chiajna

„Orice corner, orice aut este un pericol. Se aruncă mingea în careu, iar de acolo poate ieși orice. Din păcate pentru fotbal se întâmplă asta. Eu sunt adeptul posesiei, să plec de la portar cu pasa. Dar nu am cum să joc fotbalul dorit. 

Orice echipă care are avantaj în minutul 2 îl apără până la final. Încă am speranțe mari la play-off. Azi am presat tot meciul, am avut două-trei ocazii. Asta e. Trebuie să câștigăm meciul viitor. Acum suntem la 4 puncte de locul 6. E lupta crâncenă, echipe echilibrate, cam asta e joacă”, a spus Eugen Trică potrivit sursei citate. 

VIDEO Dorinel Munteanu, despre noul sponsor principal venit la Oțelul Galați: „Ne vor ajuta pe viitor”

Citește și alte știri din Liga 2:

Antrenor dat afară în Liga 2, după implicarea viceprimarului: „E de ajuns! Aici e vorba de onoare”
SCANDAL
Antrenor dat afară în Liga 2, după implicarea viceprimarului: „E de ajuns! Aici e vorba de onoare”
CSA Steaua încă speră la promovarea în Liga 1: „Să lăsăm TAS să decidă”
CSA STEAUA
CSA Steaua încă speră la promovarea în Liga 1: „Să lăsăm TAS să decidă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează