FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

Oțelul a devenit lider, dar Dorinel Munteanu atrage atenția: „Publicul să înțeleagă că trebuie să fim plătiți!”

Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati
Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 20:16 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 21:04

După 1-0 cu Csikszereda, Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, a precizat că echipa lui va ataca promovarea în Liga 1, dar a atenționat că există restanțe salariale față de jucători. 

Oțelul a câștigat pe teren propriu, în prezența a aproximativ 8.000 de oameni, primul meci din etapa 18 a sezonului de Liga 2. Gălățenii au ajuns astfel pe primul loc în eșalonul secund, cu 35 de puncte, iar următorul obiectiv este promovarea.

La finalul meciului cu Csikszereda, Dorinel Munteanu a vorbit și despre un aspect îngrijorător, faptul că există restanțe salariale la echipă.

Incredibil: din Liga 1, direct la campioana Europei! Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei!
FCSB
Incredibil: din Liga 1, direct la campioana Europei! Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei!

Dorinel Munteanu: „Pretențiile sunt mari, dar trebuie să fim plătiți”

„O victorie meritată împotriva unei echipe puternice. Am avut în față un adversar puternic, dar băieții noștri s-au prezentat extraordinar. Am obținut exact ceea ce ne-am propus în vara lui 2022, când am ajuns în Liga 2. Sigur, mai avem un meci foarte greu cu Dumbrăvița și sper să acumulăm cât mai multe puncte.

Fiind în play-off, Oțelul cu siguranță nu va face figurație. Ne vom bate până la ultima etapă pentru a obține mult-dorita promovare. Pretențiile sunt mari, știu asta, dar publicul trebuie să înțeleagă că o echipă trebuie să fie plătită.

Aștept să fie oamenii lângă noi. Sprijinul nostru cel mai mare este Primăria, în frunte cu domnul primar, și Consiliul Local. Avem ceva restanțe, dar asta este mai puțin important în această seară”, a precizat Dorinel la DigiSport.

Dorinel Munteanu: „Așteptăm bani, trebuie să fim susținuți”

„Sunt bucuros în acest moment. În ciuda faptului că la începutul campionatului nu ne-a dat nimeni șanse, cu foarte multă muncă, organizare și disciplină multă am ajuns în această fază a competiției. Asta se datorează tuturor celor din jurul acestei echipei, dar în primul rând jucătorilor.

Nu este un semnal de alarmă, băieții au înțeles situația. În afară de Primărie și o parte din bugetul nostru de la Liberty (n.r. - sponsorul principal), care a venit și s-a și cheltuit deja, așteptăm bani. Băieții înțeleg. 

Facem tot posibilul să aducem oameni la stadion, să le facem o bucurie tuturor. Dar și noi trebuie să fim susținuți”, a adăugat Dorinel.

Mă bucur pentru echipa mea și orașul pe care-l reprezentăm. Nimeni nu se gândea la o ascensiune atât de rapidă. Probabil un grup de oameni care conduc această echipă, plus jucătorii, care au răspuns așa cum mi-am dorit. Mă refer la efort, la joc. 

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Mai multe știri din Liga 2: 

Ieri colegi, acum adversari în meciul de care depinde sezonul lui Dinamo » Burcă și Niculescu față în față: „El a fost fotbalist, eu jucător. Sorții l-au răsfățat mai mult”

Mihai Bendeac a fost pe stadion la meciul lui Dinamo: „Fratele meu e obsedat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Martie 2023, 07:31

Nu-l prea inteleg pe Dorinel, adica primaria da un milion de euro, mai da si combinatul bani pe care spui ca i-ati cheltuit deja, oamenii vin la stadion si platesc bilete, aveti buget mai mare decat CSA, ati transferat numai gratis in iarna si salariile tot nu sunt platite? Pai ce faceti cu banii bai frate, ii jucati la pacanele sau cum?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează