FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - UNIREA DEJ 1-0

VIDEO Dorinel Munteanu are planuri mari după ce a dus-o pe Oțelul din Liga 3 în Liga 1: „Vreau în play-off la anul!”

Articol de , - Publicat duminica, 21 mai 2023 15:37 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 16:03

După ce a preluat-o pe Oțelul în vara lui 2021, în Liga 3, Dorinel Munteanu a dus-o după doi ani în Liga 1. Iar acum are planuri mari.

După 1-0 cu Unirea Dej, ultimul meci din play-off-ul Ligii 2, Dorinel Munteanu a sărbătorit din plin victoria. A cântat și s-a distrat cu jucătorii în vestiar, iar la final a anunțat ce plan are pentru noul sezon: vrea în play-off-ul Ligii 1.

Dorinel Munteanu, planuri mari în Liga 1: „Vreau în play-off!”

„Am venit cu inima la Oțelul. Puțină lume știe când mi-am dorit să revină Oțelul în prima ligă, datorită unor băieți extraordinari. I-am preluat în Liga 3, când nimeni nu avea încredere în ei. I-am convins că pot ajunge în vârf, cu muncă, disciplină și atitudine. Doar eu știu cât am muncit.

Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive
BARAJE
Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive

Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiți, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luați același interviu în play-off. 

Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar și la începutul acestui nici cei mai înfocați suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai și 21 mai sunt zile istorice pentru Galați.

S-a dovedit că munca, disciplina și organizarea pot face lucruri mari. Chiar dacă am fost antipatic pentru unii, mi-am făcut treaba. Vom păstra aceleași principii, muncă și seriozitate. Vreau să mulțumesc tuturor care au fost alături de noi, care m-am ajutat să facem ceva frumos pentru această echipă. 

Vom crea și bugetul. Dacă crezi în Dumnezeu, bugetul se va crea de la sine. Sigur vor veni oameni lângă noi, pentru că au văzut o echipă curată. Îmi prezint scuze celor pe care i-am supărat cu declarațiile mele. Am făcut-o pentru a-mi apăra echipa”, a declarat Dorinel Munteanu în emisiunea „Liga DigiSport”.

+19 FOTO

Citește și: 

Dinamo, umilită de jucătorii lansați de FCSB » Robert Ion și Alexandru Musi, cei mai buni pentru Poli Iași

Fanii CSA Steaua, mesaje dure către Florin Talpan și conducerea clubului: „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (49)
istet10
istet10  •  24 Mai 2023, 18:09
Postat de Catalynn.._. pe 24 Mai 2023, 17:28

Procesul a fost deschis de FC fcsb. Dacă Talpan îl pierdea, cam cu ce crezi tu ca ajuta Steaua!? Dar deh, tu ești un isteț gigist!

Ba, eu nu fac caz de aiureala asta in asa zisa justitie.

Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  24 Mai 2023, 17:28
Postat de istet10 pe 24 Mai 2023, 16:45

Ba, tu esti la fel de prost ca talpanb! Cu ce ajuta prostiile astea pe Steaua? Ba, prostilor, voi aveti razboi cu becalii. Nu de Steaua va arde voua.

Procesul a fost deschis de FC fcsb. Dacă Talpan îl pierdea, cam cu ce crezi tu ca ajuta Steaua!? Dar deh, tu ești un isteț gigist!

istet10
istet10  •  24 Mai 2023, 16:45
Postat de Catalynn.._. pe 23 Mai 2023, 17:59

Și încă ceva: același Talpan a mai câștigat astăzi defintiv încă un proces pt Steaua! ICCJ a respins ca tardiv recursul depus de FC fcsb la contestația in anulare pt marca Steaua! Poate vei spune ca șansele FC fcsb erau infime, însă așa mici cum erau, dacă Talpan nu trata speța cu seriozitate putea pierde. Așa ca da, jos pălăria pt acest bugetar care își face meseria, care nu cedează și nu se lasă nici corupt sau cumpărat! Din nou, probabil vei zice ca așa e normal sa fie toți. Well … nu sunt, deci RESPECT Talpan! :-)))

Ba, tu esti la fel de prost ca talpanb! Cu ce ajuta prostiile astea pe Steaua? Ba, prostilor, voi aveti razboi cu becalii. Nu de Steaua va arde voua.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează