FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZII

Două decizii importante luate de oficialii unui club din Liga a 2-a: mută următorul meci pe un alt stadion și negociază cu un antrenor surpriză

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 17:01

Ultima etapă a turului de campionat în eșalonul secund se încheie duminică, cu meciul dintre CS Balotești și CS Mioveni programat de la ora 14.00.

Pentru a asigura o suprafață de bună calitate la ora partidei, una importantă pentru ambele formații, oficialii echipei ilfovene au făcut o cerere la FRF prin care cer închirierea pentru acest joc a terenului de la baza FRF de la Buftea.

Emil Stanca, antrenorul interimar rămas la echipă după demisia lui Laurențiu Diniță, se va afla la ultimul meci pe banca tehnică a echipei conduse de Liviu Gulie. 

Oficialii clubului din Balotești discută deja cu posibilul antrenor care să preia echipa. Este vorba despre Augustin Călin, cel care a salvat-o pe FC Balotești de la retrogradare în sezonul trecut. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează