FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN

Drăghici n-a convins

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00


În amicalul cu Unirea Alba Iulia, antrenorul Cristian Pustai l-a testat pe mijlocaşul Ştefan Drăghici (ex-Dacia Mioveni). Jucătorul nu a impresionat, fiind schimbat, de altfel, la pauză, şi nu are şanse să rămînă. Mediaşul mai are un joc amical, cu Mureşul Deva, în care Pustai va stabili ultimele detalii legate de lotul cu care va ataca returul.

"Greu cu Vîlcea"

Deşi e convins că echipa sa poate promova la finalul sezonului, antrenorul Cristi Pustai a mărturisit ieri că se teme de CSM Rîmnicu Vîlcea. "Va fi foarte dificil. FC Argeş şi Vîlcea sînt tari din toate punctele de vedere", a declarat Pustai.

Bătaie cu arbitrul

În minutul 71 al jocului cu Unirea Alba Iulia (scor 0-1), mijlocaşul medieşean Paina a fost eliminat pentru injurii. Eliminat, jucătorul l-a împins pe arbitrul Costin din Blaj, care, pentru a se apăra, a reacţionat în acelaşi fel. Paina nu a cedat, încercînd să-i pună mîna în gît centralului, moment în care antrenorul Pustai a intrat în teren: "Ieşi afară, jucăm în 10!". Fotbalistul a fost amendat cu 100 de lei.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează