FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Dumitru Dragomir pune sare pe rana suporterilor de la CSA Steaua: „Armata nu dorește promovarea, am informații din interior!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 15:00 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 15:22

Dumitru Dragomir susține că are informații din interior cum că Armata nu-și dorește promovarea în prima ligă și că situația CSA Steaua se va complica și mai tare în viitor.

CSA Steaua se află pe locul 13 în liga secundă, cu doar 8 puncte adunate în 7 etape și lucrurile par să se înrăutățească pentru trupa lui Oprița. Din ce în ce mai puțini suporteri vin la meciurile de pe Ghencea, iar Dumitru Dragomir avertizează că în curând stadionul va fi gol.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat pentru ProSport că are informații din interiorul clubului că Armata nu-și dorește , de fapt, promovarea.

Florin Lovin, de la care Steaua a luat tricourile considerate fake de Chipciu, explică diferențele de echipament dintre CSA Steaua și U Cluj: „E Adidas la ambele, dar doar unul singur e făcut la comandă”
CSA Steaua
Florin Lovin, de la care Steaua a luat tricourile considerate fake de Chipciu, explică diferențele de echipament dintre CSA Steaua și U Cluj: „E Adidas la ambele, dar doar unul singur e făcut la comandă”

Dumitru Dragomir: „Să vă obișnuiți să vedeți stadionul Steaua tot mai gol”

Dumitru Dragomir: „Suporterii de rând au început să se prindă care este treaba, iar acei ultrași nu mai au mult până vor turba de furie. Să vă obișnuiți să vedeți stadionul Steaua tot mai gol. Pentru ce atâta circ? Ei se sabotează între ei din interior. Lumea a început să se prindă că Armata nu-și dorește promovarea, eu am informații din interior. Armata nu vrea să cheltuie mai mulți bani decât cheltuie acum. N-ați văzut că Ciolacu trimite imediat corpul de control? Cu banii Statului nu te joci.

Până nu se termină definitiv procesele cu Becali n-o să se asocieze nimeni cu ei, n-o să vezi pe nimeni că vine în Ghencea să toace milioane de euro pe fotbal. E păcat de glorii, toți știu care este Steaua adevărată, dar vin la televizor și ce susțin? Pe unii care nu vor să facă performanță? Pe unii care nu-și doresc promovarea în Liga 1?” 

Dumitru Dragomir despre gloriile care susțin CSA Steaua: „Aici v-a dus ura pentru Becali?”

Fostul președinte LPF a continuat discuția despre gloriile care susțin echipa Armatei: „Aici v-a dus ura pentru Becali? Ok, poate că nici Gigi Becali n-a știut să respecte unele glorii și a greșit, dar pe alții i-a angajat la Steaua. Că unii erau cum erau și n-au reușit în cariera de antrenor nu e vina lui Becali.”

Dumitru Dragomir: „CSA Steaua se va zbate și mai tare în mediocritate”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre situația sportivă a echipei: „Încotro se va îndrepta echipa lui Oprița? Acum sunt pe 13, dar se vor zbate și mai tare în mediocritate. Păi cum vreți voi să mai facă băiatul ăsta treabă și cu cine? Ce să le mai spună jucătorilor, cum să-i mai motiveze? Ce jucători buni vor mai veni acolo? Să joace pentru ce? V-am spus clar: Armata nu vrea să promoveze, iar jucătorii nu au chef să tragă pentru obiective de la care nu te alegi cu nimic.”

Dumitru Dragomir: „Talpan o să mai chițăie o perioadă și după intră iar la cutie”

Fostul președinte LPF a vorbit și despre implicarea lui Talpan în procesele cu FCSB: „Armata o să-și mai scoată un pic portavocea la înaintare, Talpan o să mai chițăie o perioadă și după intră iar la cutie. Armata se folosește de Talpan, dar nu-i răsplătește deloc munca. Talpan e foarte bun pe meserie, așa cum e el, chiar dacă mulți l-au luat în râs. Dar, uite că nici el nu-i mai poate convinge pe suporteri să vină pe stadion, cu toate procesele câștigate.”

Dumitru Dragomir: „Îl felicit și pe Alex Chipciu pentru discurs”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre declarațiile lui Alex Chipciu, de după partida din Cupa României dintre CSA Steaua București și „U” Cluj, scor 1-3: „Vreau să-l felicit pe Alex Chipciu pentru discurs, un jucător ca el are tot dreptul să vorbească. Ăia de la CSA cred că mai aveau puțin și îi cereau și lui autografe după meci. Cred că unii dintre ei au crescut cu meciurile lui Chipciu la Steaua, mai ales cu cele internaționale. Nu ai cum să te consideri cea mai iubită echipă din țară și să joci cu stadionul gol.”

  • Articol de Alexandru Stanciu

Citește și alte știri:

De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”
NAȚIONALA
De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”
Întâlnire la nivel înalt Leo Messi - Cristiano Ronaldo » Inter Miami și Al-Nassr negociază pentru un meci amical
AMICAL DE LUX
Întâlnire la nivel înalt Leo Messi - Cristiano Ronaldo » Inter Miami și Al-Nassr negociază pentru un meci amical

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Catalynn_7
Catalynn_7  •  29 Septembrie 2023, 20:19
Postat de Vali1951 pe 29 Septembrie 2023, 16:32

Opriți odată această ticăloșie care toacă aiurea banii munciți cu greutate de omul obișnuit! Chiar suntem un popor ***??

Nu despre asta e vorba tontule! CSA cheltuia zeci de milioane și până să deschidă secția de fotbal. De unde și până unde acum această disperare!? Luni se termină procesul pt Palmares și e GATA pt FC Fcsb! Știu că, după ce se va da decizia aceasta, nu va mai merge cu ”pentru mine este...”, ”mie nu îmi poate spune nimeni...”, ”din punctul meu de vedere” și ”Uefa zice...”. Fc Fcsb nu este, nu a fost și nu va fi niciodată Steaua București.

arnautull
arnautull  •  29 Septembrie 2023, 19:16

asta tine capul de afis in ziare si locul lui e de mult timp la jilava, pana dadea coltul trebuia sa stea in Jilava snapanul asta

Vali1951
Vali1951  •  29 Septembrie 2023, 16:32

Opriți odată această ticăloșie care toacă aiurea banii munciți cu greutate de omul obișnuit! Chiar suntem un popor ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează