FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Dragomir îi atenţionează pe patronii Rapidului: "Vor ajunge în liga a 5-a!" Dezvăluire în premieră despre Copos

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 noiembrie 2013 11:45

Instanţa va decide în această lună dacă planul de redresare al Rapidului va fi aprobat sau clubul va intra în faliment.

Dumitru Dragomir a lansat azi un apel la patronii giuleştenilor, pe care-i sfătuieşte să găsească urgent un investitor:

"Le recomand celor de la Rapid să găseacă unul cu bani pînă nu ajung în liga a 5-a. Eu am ţinut cu Rapid, deşi mulţi m-au înjurat.

Să găsească unul cu bani care să achite datoriile, au 10 zile la dispoziţie. Altfel, dacă se ajunge la faliment, s-a terminat cu Rapid. Vor ajunge în Liga 1 în minimum 5 ani".

"Pe Copos eu l-am adus la Rapid"

Preşedintele LPF a  făcut o dezvăluire în premieră despre George Copos:

"Pe Copos eu l-am adus la Rapid. Taher era titularul la club acum 23 de ani, nu Copos. El nu avea bani. A fost mîna mea că George Copos a devenit patron. Asta n-am mai spus-o pînă acum, voiam s-o ţin pentru cartea mea.

Copos e un manager extraordinar. Cei care au venit acum sînt simpatici, dar nu e de ajuns. Eu le-am spus că nu ştiu în ce s-au băgat. E nevoie de milioane. Dacă n-ai o vacă pe care s-o mulgi în fiecare dimineaţă, n-ai făcut nimic".

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (39)
nxss
nxss  •  13 Noiembrie 2013, 19:30
Postat de apoca pe 12 Noiembrie 2013, 19:58

Asa sa fie cum zici tu! Dupa aia jucam cu pustii 1-2 ani pana vindem 2-3 din ei si avem o sansa de buget de cupa UEFA. Teoretic, daca termini in primele 5 echipe si ai cat de cat suporteri si marketing, nu-ti lipsesc multi bani pana la un buget de cupe europene. Si sincer sa fiu as fi mai linistit asa decat daca am incapea pe mana investitorului X care e plin de bani si vine ca mare salvator. Nu exista caz de succes in fotbalul de romanesc - poate paskany - si nu cred ca stricam noi traditia, de ce sa nu fim un fel de ajax. Fara primarii, fara patroni, biznisul fotbal, frumos si elegant :) . . . . mda stiu, visez ...

chiar voiam sa te intreb ince tara si in ce campionat se inscrie Rapidul , dar am vazut partea cu visez si am inteles.

nxss
nxss  •  13 Noiembrie 2013, 19:28
Postat de tigruzzu pe 12 Noiembrie 2013, 23:30

Schimbă, bre, fotografia! Și dă-i drumul de aici... Cu fotografia asta le aduci aminte tuturor că ați luat 5:1 la bot în Giulești... de vă usturau buzele!!! :-)))

eu imi aduc aminte de un sfert de cupa europeana, cand plangeau gishinii dupa meci. tu retii aia. 5-1 se mai da si se mai ia..da semifinale vezi mai greu. Grele vremuri.

nxss
nxss  •  13 Noiembrie 2013, 19:25
Postat de dangp pe 13 Noiembrie 2013, 08:48

Stelistii care behaie pe aici pentru ca exista posibilitatea ca Rapid sa intre in faliment se bucura degeaba! Rapid nu moare! El este in inimile noastre pentru totdeauna!

pai se pare ca numai in inimi o sa stea...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează