FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - OȚELUL GALAȚI 0-1

video Dragoș Militaru țintește locul 5 după înfrângerea cu Oțelul și critică arbitrajul: „S-a stat foarte mult pe jos. Trebuiau date 10 minute de prelungiri și 2 «roșii»!”

Dragoș Militaru, 33 de ani, antrenorul Unirii Dej +8   FOTO
Dragoș Militaru, 33 de ani, antrenorul Unirii Dej

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 21:26 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 00:04

Dragoș Militaru, 33 de ani, antrenorul Unirii Dej, a vorbit despre înfrângerea echipei sale, 0-1 cu Oțelul (Jardan 7), în etapa #5 din play-off-ul ligii secunde.

„La cald cred că e o înfrângere nemeritată. Sunt foarte dezamăgit, băieții au muncit, am făcut unul dintre meciurile bune, consistente. Am avut o singură eroare la începutul meciului, dar nici nu știu dacă o pot numi așa, pentru că a fost o execuție extraordinară, dintre 3 jucători, peste fundașul nostru central. 

Noi cu poarta goală am dat pe lângă, am avut bară înainte de gol, ocazii Fulga, Cocian... Trebuia să fim mai consistenți la acțiunile de poartă. Rezultatul contează până la urmă, Galațiul e aproape promovată în Liga 1 cu această victorie, noi o să ne batem pentru locul 5.

Aici se face diferența în play-off: Galațiul a avut o ocazie dintr-o execuție foarte bună a lui Ursu, centrare perfectă, și ne-a dat gol, noi am avut lovitură liberă pe 16 metri și poarta goală și n-am putut înscrie”, a spus Militaru.

VIDEO Dragoș Militaru: „Trebuiau eliminați doi jucători de la Galați”

Tehnicianul ardelenilor a comentat și arbitrajul lui Marius Omuț: „Nu vreau să găsesc scuze, dar arbitrul a fragmentat jocul foarte foarte mult. Cred că s-a stat foarte mult pe jos în repriza a doua, s-au făcut și schimbările, se puteau da 10 minute de prelungiri. 

Trebuiau eliminați și doi jucători de la Galați pentru al doilea galben, Zivulic și Rus. Poate erau meritate [cartonașele] după cum s-a desfășurat jocul”.

A fost destul de multă lume și azi, sunt fericit că au venit alături de noi. N-am reușit să luăm niciun punct, dar s-a văzut că am încercat, cu forțele noastre, să facem un joc bun și să ne batem până la final. 

Mi-aș dorit ca lumea să vină în continuare, locul 5 ne poate asigura prezența la baraj. Mai sunt 15 puncte în joc, suntem la egalitate cu Buzăul acum, avem 3 meciuri acasă. 

Cred că am avut un joc în creștere de 2 etape, acesta a fost mai bun, dar nu am reușit să înscriem din ocazii foarte mari

Dragoș Militaru, antrenor Unirea Dej

+4 FOTO

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Presiune pe Dinamo! Oțelul se impune cu noroc la Dej și face un pas important spre promovarea directă. Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Oțelul Galați s-a impus în deplasarea cu Unirea Dej, scor 1-0, și își consolidează locul pe podium în play-off-ul din Liga 2.

Dorinel Munteanu a sunat adunarea după eșecul categoric cu Dinamo, scor 0-3. Gălățenii au revenit la scorul favorit, 1-0, au legat două victorii și sunt tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Astăzi, la Dej, în fața unui public numeros, dar nu foarte gălăgios, oaspeții au deschis rapid scorul. Moldoveanul Vasile Jardan și-a învins compatriotul, pe Dorian Railean, cu o lovitură de cap bine plasată.

Cu doar câteva secunde înainte, Dejul ratase cea mai mare ocazie a meciului. Cocian zguduise bara din lovitură liberă.

Oțelul Galați, victorie norocoasă la Dej

Unirea n-a avut puterea să preseze, iar Oțelul s-a mulțumit să închidă jocul și să protejeze rezultatul. Ultimul sfert de oră a adus alte două oportunități mari de egalare, dar Blaj și Cocian nu l-au bătut pe Dur-Bozoancă.

Gazdele rămân fără victorie și fără gol marcat în play-off, pe ultimul loc. Oțelul ajunge la 45 de puncte, la două lungimi în spatele liderului CSA Steaua și la 7 în fața lui Dinamo, care are un meci mai puțin.

Locul 3, cel ocupat de gălățeni, va duce cel mai probabil direct în Liga 1 la finalul sezonului. Gruparea „militară” nu are drept de promovare în acest moment.

+4 FOTO

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Clasamentul actualizat în play-off-ul din Liga 2:

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali, contre în direct cu Marius Lăcătuș pe tema finanțării Stelei: „Ce e așa greu să înțelegi?” + „Vreau să promoveze CSA, ca să le dau 15-0!”

Rapidiștii sunt „la cuțite” » Mihai Iosif a răbufnit: „În viaţă poţi să fii informat sau informator”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  22 Aprilie 2023, 13:36

Dar cu Dinamo cum a fost, ca v-ati lasat batuti dar vreti sa-i incurcati pe altii !

soimiisibiu
soimiisibiu  •  21 Aprilie 2023, 21:55

Dejul joc lent. Nici nu au obosit jucătorii.

GigelMititel
GigelMititel  •  21 Aprilie 2023, 21:48

Unirea Dej e degeaba in playoff. Mai mult merita Csikszereda locul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează