FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Dragostea pentru Rapid nu poate fi măsurată: "E greu să nu ajungi rapidist pînă în măduva oaselor"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 16:07

Rapid a fost retrogradată în liga secundă, George Copos a plecat de la club, iar acum, după 6 luni, giuleştenii se află în pole-position pentru a reveni în primul eşalon.

Există însă probleme financiare la echipă pe care noii acţionari, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, nu le-au rezolvat.

Vali Negru, unul dintre mijlocaşii alb-vişiniilor, a explicat de ce se ataşează mulţi oameni de clubul giuleştean: "Nu se aştepta nimeni să fim în situaţia asta, nici cel mai pesimist rapidist, dar asta e viaţa, cu urcuşuri şi coborîşuri.

Sperăm sa urcăm repede. Ştiu de Moldovan de cînd jucam împreună că e un rapidist convins.

Cînd ajungi la Rapid e greu să nu ajungi rapidist pînă în măduva oaselor şi eram convins că dacă i se va cere ajutorul va veni. Rapid, pentru mine, înseamnă suporterii, un fel de a trăi. Rapidul e altceva", a spus Negru la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
nascutrapidisti
nascutrapidisti  •  27 Decembrie 2013, 18:29
Postat de teilandezu pe 26 Decembrie 2013, 09:48

Rectificare la coment : Asa S-A creat spiritul Rapidului care VA dainuii in veci .

io sint zoro rapidistu si le urez la toti care ie rapidisti adevarati sa are sarbatori marfa

teilandezu
teilandezu  •  26 Decembrie 2013, 09:48
Postat de teilandezu pe 25 Decembrie 2013, 09:31

tie ) , Tamango prins in ofside , cred , caz unic in istoria fotbalului , pierde campionatul la Brasov 1-4, dupa ce la pauza conducea cu 1-0 prin golul fenomenal , de la aproape 40 m. inscris de Dan Coe , fie-i tarina usoara , pe Dinamo , la pauza 0-2 , intra Codreanu , da 2 goluri si obtine 11 m . , final 3-2 . La Dinamo erau , fratii Numvailer , lucescu , Gherghely , Haidu , popa si marele DUMITRACHE , cel mai mare virf pe care l-a avut Romania . Asta a creat spiritul Rapidului care nu va dainui in veci . La multi ani Rapidului si rapidistilor adevarati !

Rectificare la coment : Asa S-A creat spiritul Rapidului care VA dainuii in veci .

rrapid66
rrapid66  •  26 Decembrie 2013, 00:38
Postat de usla pe 25 Decembrie 2013, 17:51

Cristescu e MORT financiar, asteapta sa vanda jucatori pentru a plati salariile. E mai rau ca pe vremea lui COPOS, atunci cand treceau 3 luni, jucatorii se grabeau sa faca memorii, cred ca ii invata cineva, acum au 6 luni restante salariale si nu am auzit sa faca UN memoriu. De ce?

DACA NU LUATI CAMPIONATUL SUNTE-TI MAI RAU CA NOI ,CA VOI NU AVETI SUPORTERI ,LA GREU , VOI AVETI SUPORTERI LA REZULTATE.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează