FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Dulca a pierdut amicalul cu Balotești! Mutări importante anunțate la formația ilfoveană

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 14:41

Balotești și ACS Șirineasa au disputat un meci amical la Izvorani. Meciul a fost câștigat de trupa antrenată din această vară de Emil Ursu.

Ilfovenii s-au impus cu 2-1 grație dublei realizate de Clătinici. Formația pregătită de Cristian Dulca se află în cantonament la Snagov și caută să clarifice datele legate de locul unde va evolua, oficial, în viitorul sezon de eșalon secund.

De cealaltă parte, CS Balotești va evolua vineri cu dâmbovițenii de la Chindia.

În această perioada șefii clubului sunt în așteptarea unor jucători de la Concordia Chiajna, după ce antrenorul Ionuț Badea va definitiva efectivul grupării de prim eșalon în perspectiva campionatului care va debuta peste două săptămâni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează