FOTBAL  »  LIGA 2  »  PENESCU ŞI FĂCĂLEAŢĂ REŢINUŢI

După Penescu, Făcăleaţă a fost reţinut şi el 24 de ore pentru dare de mită!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Liviu Făcăleaţă, considerat principalul colaborator al lui Cornel Penescu în actele ilegale de care sînt acuzaţi cei doi, a fost reţinut şi el tot 24 de ore!

Primul reţinut azi a fost Cornel Penescu, decizie pusă în aplicare după ce procurorii DNA au eliberat o ordonanţă de reţinere pe numele patronului celor de la FC Argeş şi a lui Liviu Făcăleaţă.

Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sînt acuzaţi că le-ar fi dat mită arbitrilor Ionică Serea şi Marius Martiş, arestaţi pe 30 aprilie.

În 30 aprilie, arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martiş şi fostul arbitru Ionică Serea au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, apoi arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, de judecătorii Tribunalului Argeş.

Ionică Serea a fost arestat preventiv pentru luare de mită, în timp ce arbitrul de Liga I de fotbal, Marius Martiş, a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare şi luare de mită.

Potrivit unor surse judicare, măsura reţinerii lui Cornel Penescu şi a lui Liviu Făcăleaţă, decise de către procurorii anticorupţie, au legătură cu dosarul în care sunt implicaţi fostul arbitru Ionică Serea şi arbitrul Marius Martiş, în prezent arestaţi preventiv. Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă au fost chemaţi luni, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, unde au fost audiaţi câteva ore de către procurori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  10 Mai 2010, 18:22

Imaginati-va ce prime grase primesc Nistor si Sevastian, cei 2 procurori care au distrus viata a 4000 de familii, odata cu arestarea lui Penescu. Oare cum pot pune capul pe perna noaptea acesti indivizi, fiindca nu pot fi numiti oameni, a fi om inseamna ceva ce ei nu vor putea fi niciodata! Cum o fi sa ai sufletul greu plin cu pacatul pe care il poarta doar pentru un salariu baban?

 •  10 Mai 2010, 16:37

- DNA Pitesti face instructie doar cu d-l Penescu, daca chiar sunt profesisti, n-au constatat pana in prezent ca Penescu s-a integrat in sistem, fiindca nu se pretau atati arbitri in frunte cu seful lor d-l Constantin, sa favorizeze in premiera pe FC Arges. - Pentru fapte de anul trecut, retii pentru cercetarii sub arest niste oameni, tocmai acum ? - In Italia pentru fapte mai grave a fost arestat doar 3 luni un conducator de club. - Pare o speta atipica aceasta si sper ca acesti oameni sa r

ockiu
ockiu  •  10 Mai 2010, 15:47
Postat de williamfaulkner pe 10 Mai 2010, 14:21

Bine ca DNA-ul se agata de meciul acela, in care Serea a arbitrat neasteptat de bine - de altfel toata presa l-a laudat atunci - si dupa care nimeni nu s-a plans de arbitraj, si nu vede, DNA-ul nostru drag, meciurile mai dincoace, cu Astra de pilda, in care Steaua a furat ca-n codru. S-au trezit din nou sa-l bage la puscarie pe Penescu pe final de campionat. Ce sa insemne asta? Cum naiba l-au gasit tocmai pe el coruptul coruptilor, cand sunt atatia altii mai corupti care sar in ochi?

din pct-ul meu de vedere aceasta institutie platita GRAS din bugetul statului ... lucreaza la comanda. ce e si mai hilar ca vin cu niste dovezi de toata jena.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează