LIGA 2  ·  RETRAGERE

După un meci 1 pauză/2 final, o formație din Liga a 2-a s-a retras: "Am fost anunţaţi că echipa se desfiinţează"

FOTO: www.bihon.ro
FOTO: www.bihon.ro

Joi, 24 August 2017, 15:19

Luceafărul Oradea s-a retras din campionat la numai patru etape după debutul ligii secunde, în condiţiile în care bihorenii aveau în acest sezon drept obiectiv promovarea în Liga I.

Finanţatorul clubului din Oradea a luat decizia radicală fiind dezamăgit de debutul ratat de sezon al Luceafărului. Bihorenii antrenați de Cornel Țălnar se află doar pe locul 16 în clasament, cu numai un punct după patru runde.

"Am fost anunţaţi de patron că echipa se desfiinţează. Probabil a fost supărat pe evoluţia jucătorilor şi pe faptul că nu a primit bani de la autorităţile locale. Jucătorii au şi ei o mare parte de vină pentru că am condus şi apoi am pierdut.

Decizia e clară, jucătorii predau echipamentul, iar mâine rezolvăm toate problemele, închidem totul. Din punct de vedere financiar nu îmi fac probleme în privinţa banilor. S-a dorit promovarea, a fost un proiect serios, dar asta este, noi să fim sănătoşi", a declarat Florentin Petre, antrenorul secund al Luceafărului, pentru TV Digi Sport.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

radumatei  •  26 August 2017, 12:53

A fost blat si la Metaloglobus vs. Stiinta Miroslava.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1