FOTBAL  »  LIGA 2  »  DESFIINŢARE

După Unirea Urziceni, FC Argeş şi Universitatea Craiova, se mai desfiinţează o echipă de tradiţie din România!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 14:49

Fotbalul românesc este pe marginea prăpastiei şi asta o dovedeşte şi ultimul anunţ. O echipă care a jucat în Cupa Cupelor s-a desfiinţat.
Dunărea Galaţi a luat drumul Unirii Urziceni, Argeşului sau al Universităţii Craiova şi s-a desfiinţat la nivel de primă echipă. Lucrul acesta le-a fost transmis şi jucătorilor de către preşedintele clubului Romeo Jianu, care le-a spus fotbaliştilor că sînt nevoiţi să-şi caute alte echipe, anunţă sportgalaţi.com

Clubul gălăţean a luat naştere în 1970, iar de-a lungul timpului a avut diverse denumiri: FCM Galaţi, Dunărea CSU Galaţi, Gloria CFR Galaţi, Constant CFR Galaţi şi Dunărea Galaţi.

Cea mai bună performanţă din istoria clubului este calificarea în finala Cupei României în 1976, pierdută cu 1-0 în faţa Stelei. Imediat în anul următor gălăţenii au reprezentat România în Cupa Cupelor de unde au fost eliminaţi de formaţia portugheză Boavista.

La Dunărea Galaţi sînt şanse ca doar centrul de copii şi juniori să mai rămînă, prima echipă avînd datorii de miliarde.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
chimistul_99
chimistul_99  •  03 August 2014, 10:23

Presa de tot rasul ....a copiat de pe Wikipedia datele despre Dunarea ..Cum spuneau si altii pe aici,in Cupa Cupelor a jucat CSU Galati ,club infiintat in 1953 ,cu sectie de fotbal din 1956 ,disparut in 1982 .La CSU a jucat Tudorel Stoica . In anii "70 -80 ,galatenii au tot infiintat ,desfiintat si fuzionat echipe. Actuala Dunarea n-are nici o treaba cu participarea in Cupa Cupelor ,n-a preluat niciodata palmaresul CSU Galati . De unde sa stie unii ziaristi amatori de la GSP istorie si statistica fotbalistica. Scrieti despre amanta lui Mutu ,e mai usor .

duta_dd
duta_dd  •  03 August 2014, 08:17

singura desfiintata care a fost o facatura si l-a care au pus samsarii puscariasi umarul ca sa le aduca un titlu nemeritat a fost: urina-urziceni

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  03 August 2014, 03:24

Si cu ditamai ligheanul ala ce fac? Spatiul ala valoreaza milioane de euro. Stati voi linistiti ca baietii destepti nu dorm ;)

Vezi toate comentariile (59)
Comentează