FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Lovitură pentru Petrolul Ploiești! Un jucător a plecat din cantonament și a semnat cu U Cluj

FOTO: Facebook Universitatea Cluj
FOTO: Facebook Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 12:48

Cosmin Dur-Bozoancă (21 de ani), plecat în cantonament cu Petrolul Ploiești, s-a răzgândit rapid și s-a întors la U Cluj.

Tânărul portar a apucat să facă doar câteva antrenamente alături de „lupii galbeni”. El fost convins să semneze un nou contract cu echipa la care a fost titular incontestabil în sezonul trecut al Ligii 2.

Anunțul a fost făcut vineri seară, pe pagina oficială de Facebook a Universității Cluj.

„Cosmin Dur-Bozoancă, deținătorul trofeului «Dan Anca» pentru cel mai bun tânăr jucător în sezonul 2018-2019, rămâne la «U»!

Portarul a semnat în această seară un nou contract cu Universitatea și va apăra poarta «studenților» și în sezonul următor. Succes, «Coco»!”, au scris clujenii.

36 de meciuri a jucat Dur-Bozoancă pentru U Cluj în sezonul anterior

Clujenii s-au reunit vineri dimineață, când au efectuat și primul antrenament din această vară. Printre jucătorii prezenți la prima ședință de pregătire a lui Cristi Dulca la U Cluj s-a aflat și portarul portughez Jose Costa (25 de ani, ex Penafiel), care a semnat un contract valabil pe doi ani.

 

✍️ Cosmin Dur-Bozoancă, deținătorul trofeului "Dan Anca" pentru cel mai bun tânăr jucător în sezonul 2018-2019, rămâne...

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Vineri, 28 iunie 2019

VEZI ȘI:

Lovitură dată de Turris Turnu-Măgurele! A semnat Cristi Bud

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează