FOTBAL  »  LIGA 2  »  EVOLUȚIE

Echipele suporterilor merg ceas » Patru echipe susținute de fani ocupă primul loc în ligile în care evoluează

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 21:50

Constanța, Galați sau Ploiești au rămas fără echipe de fotbal în primul eșalon. Probleme financiare au condus la aceleași rezultate: insolvență sau faliment. Cu ajutorul suporterilor, au luat-o de la capăt, în diviziile județene.

    • Suporter Club Oțelul Galați ocupă prima poziție a clasamentului, în liga a IV-a a județului Galați. Aceștia au reușit să câștige toate cele 7 partide disputate, având un golaveraj de 56-2. Formația trăiește exclusiv din contribuțiile suporterilor. Zilele trecute, aceștia au depus o cerere pentru obținere de finanțare adresată Primăriei municipiului Galați.
    • "U" Cluj evoluează în liga a IV-a județeană din Cluj sub denumirea de A.C.S.F. „ALB - NEGRU” AL STUDENȚILOR CLUJENI. Echipa beneficiază de sprijinul total al fanilor, media de spectatori fiind mult mai mare decât pe majoritatea stadioanelor din Liga 1. Aceștia susțin echipa și în deplasare, creând o atmosferă incendiară de fiecare dată. "U" Cluj ocupă prima poziție în clasament, cu un total de 19 puncte strânse în primele 7 etape.

  • AS Petrolul 52 Ploiești este lider în liga a IV-a prahovenă, cu 25 de puncte acumulate în cele 9 etape disputate. Echipa evolează pe Stadionul Ilie Oană și beneficiază de aportul total al fanilor. Săptămâna aceasta, Jandarmeria Prahova a amendat clubul cu 10.000 lei, din cauza manifestărilor avute de suporteri în cadrul meciului în care au sărbătorit 50 de ani de la victoria împotriva lui Liverpool. Suporterii au declarat că sâmbătă, la meciul împotriva celor de la Petrolul Băicoi, vor strânge banii necesari pentru plata amenzii.
  • SSC Farul Constanța a câștigat toate cele 12 partide disputate din actualul sezon al ligii a IV-a din Constanța. Și în acest caz, suporterii joacă un rol foarte important. Aceștia sunt prezenți în toate deplasările, creând de fiecare dată o atmosferă icendiară.

(Adrian Jitea)

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
otelul_galati
otelul_galati  •  19 Octombrie 2016, 14:07

Forza Otelul !!! vom reveni cat de curand in liga 1 . Otelul are o medie de 3000 de suporteri la meciurile de acasa tinand cont ca jucam cu echipe modeste , felicitari suporterilor adevarati care tin aceste echipe in viata .

227096377704553
Bogdan Andrei  •  19 Octombrie 2016, 01:00

ADEZIUNE LA SSC FARUL Devenind membri sustinatori aveti dreptul sa votati si sa fiti votati! Cotizatiile si donatiile se vor face direct in contul curent Raiffeisen al clubului: RO58RZBR0000060018913282 Asociatia Suporter Spirit Club Farul Constanta sau în cadrul Maritimo Shopping Center-insulita Farul (de miercuri pana duminica de la 15.30 la 21.00) şi magazinului de echipament sportiv din incinta stadionului "Farul" (de luni pana vineri de la 9.30 la 17.30) Impreuna ducem mai departe spiritul farist !

zecs93
zecs93  •  18 Octombrie 2016, 22:54

Poate cand o sa vina inapoi in liga1 vor prelua vechile nume care le-au facut cunoscute, doar ASU Timisoara nu e lider in liga 2 dar timisoreni sunt in liga 2 si d aia nu sunt pe locu 1, toate echipele din articol joaca la judeteana, pe cand asu timisoara la profesionisti in liga 2!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează