FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

En-gros sau en-detail! Echipă din LigaB, pusă la vînzare pe site-ul oficial :O

Foto: Ionuţ Ghiţ // FC Maramureş Baia Mare
Foto: Ionuţ Ghiţ // FC Maramureş Baia Mare

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 15:53

Unul din principalele oraşe ale României este în pericol de a rămîne fără echipă în primele două eşaloane ale ţării, după ce preşedintele a postat un comunicat prin care se arată dispus să vîndă echipa

Dan Hotico, preşedintele echipei FC Maramureş Universitar Baia Mare, a oficializat, astăzi, ceea ce se anunţa doar un zvon lansat în presa locală. Conducătorul maramureşean a postat un comunicat pe site-ul oficial al clubului, prin care se arată dispus să vîndă întreg Clubul Sportiv, avînd în componenţă 23 de seniori, plus 150 de copii şi juniori. În plus, acesta a stipulat că nu ignoră nici vînzarea separată a jucătorilor.

3.000 lei e cel mai mare salariu de la FC Maramureş

Pentru a fi contactat, Hotico îşi pune la dispoziţie şi cele două numere de telefon mobil. Preţul este "negociabil". Iată ce a declarat Hotico în comunicat:

"Conducerea Clubului Sportiv FC Maramures Universitar Baia Mare, echipa in Liga a doua, seria B, avand in componenta jucatorii Gabriel Danciu, Alexandru Lovasz, Mihai Istrofor, Marius Hodor, Sidney Faye, Dorin Toma, Emanuele de Rosa, Ciprian Durus, Milian Urs, A. Sabo, Petrica Negrea, Alin Roman, Razvan Fritea, Samuel Feraru, Paul Achim, Vasile Pop, Marius Feraru, Raul Krausz, Alexandru Gego, Petrica Dragos, Marian Tanasa, Mihai Deac, Achim Florin, plus jucatorii de la Centrul de Copii si Juniori (150), suntem dispusi sa-l cedam – in parte sau in intregime in conditii negociabile. Pentru contact si negocieri, sunati la telefoanele 0744-502050 si 0729-400280."

Dan Hotico, preşedinte FC Maramureş

496536-fcmm.jpg

Conducătorul galben-albaştrilor s-a arătat dispus să cedeze echipa încă de acum cîteva luni, din cauza lipsei sprijinului din partea autorităţilor locale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
costy_s17
costy_s17  •  21 Iunie 2012, 17:54

Pacat!

getott
getott  •  21 Iunie 2012, 17:04
Postat de albert01 pe 21 Iunie 2012, 16:02

asa revine Craiova in glorie cu 2 echipe in LigaB

De unde 2??? Noi nici pe prima nu ne-am primit-o inca...Si n-ai aflat pana acum ca afacerea lui Sandu cu Solomon a picat? deci Netoiu nu-si mai face echipa pe banii craiovenilor...

xstream
xstream  •  21 Iunie 2012, 16:52

hai becali , ce mai astepti :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează