FOTBAL  »  LIGA 2  »  ENERGETICIANUL - U CLUJ 0-2

ENERGETICIANUL - U CLUJ 0-2 // Bogdan Lobonț se gândește la promovarea în Liga 1: „Îi asigur pe suporterii noștri că vom da totul!”

Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 11:55

Universitatea Cluj a debutat cu succes în 2019, impunându-se la Petroșani, cu Energeticianul, scor 2-0. 

Universitatea Cluj a început în forță meciul de la Petroșani și și-a trecut în cont primele mari ocazii. George Florescu reușește o bijuterie (14), șut fabulos de la aproape 30 de metri, direct în vinclul porții.

Clujenii au dominat autoritar, iar golul care le-a adus liniștea a venit târziu. Mircea Axente a dus scorul la 2-0, iar antrenorul Bogdan Lobont se gândește la promovarea în L1.

"Nu îmi canalizez energia pe ceea ce se întâmplă la alte cluburi, rolul nostru este să antrenăm jucătorii și să reușim să obținem maximum din potențialul lor. Depinde doar de mine dacă am capacitatea necesară să reușesc, dar pentru toate aceste lucruri e nevoie de timp, pentru că nimic nu se realizează peste noapte. Promovarea este departe.

Suporterii Universității sunt printre cei mai minunați din țară. Îi asigur că vom da totul la fiecare meci", a spus Lobonț.

Clasament Liga 2:

clasament l2

Vezi și: S-a disputat ultimul meci al etapei 22 din Liga 2 » Petrolul victorie clară cu Pandurii pe un teren înghețat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  25 Februarie 2019, 13:46

Bine . Mare antrenor de pahar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează