FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - DINAMO

Erik Lincar e hotărât să o retrogradeze pe Dinamo: „Toată lumea îmi dă o șansă de 1%, dar am mare încredere”

Erik Lincar // foto: captură YouTube @ Prima Sport
Erik Lincar // foto: captură YouTube @ Prima Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 20:41 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 21:04

Erik Lincar (43 de ani), antrenorul lui U Cluj, echipă care a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 3, privește către barajul de menținere/promovare în Liga 1, acolo unde ardelenii vor da piept cu Dinamo.

Învinsă astăzi de Concordia Chiajna, 0-1, U Cluj a încheiat play-off-ul ligii secunde pe locul 3. Chiar dacă ar fi câștigat, „șepcile roșii” ar fi ocupat aceeași poziție, întrucât Hermannstadt a remizat cu CSA Steaua, 0-0, și avut 4 puncte peste formația lui Lincar.

Clasați pe 3, ardelenii vor juca cu Dinamo barajul de promovare/meținere în Liga 1. Meciurile sunt programate pe 22, respectiv 29 mai, iar Lincar spune că echipa sa este creditată 1% șanse de triumf. Totuși, rămâne încrezător în promovare.

LPF, decizie de ultimă oră după punctele pierdute de FCSB » Ce se întâmplă la CFR Cluj - CSU Craiova
CFR - CSU Craiova
LPF, decizie de ultimă oră după punctele pierdute de FCSB » Ce se întâmplă la CFR Cluj - CSU Craiova

Erik Lincar, înainte de U Cluj - Dinamo: „Sper să ne ridicăm la nivelul lor”

„Sincer, 99% știam că vom merge la baraj. De asta am și făcut multe schimbări în echipa mea, pentru a da șanse tuturor să aibă minute.

Ne așteaptă două meciuri în care, sperăm noi, să ne ridicăm la nivelul echipei de Liga 1, Dinamo.

U Cluj, în acest sezon, a jucat toate meciurile pe teren și astea sunt rezultatele. Am obținut un loc de baraj, de care eram siguri de mult timp. Păcat că nu am reușit să ne calificăm direct în Liga 1. Noi am sperat până în ultimul moment”, a declarat Lincar, citat de digisport.ro.

Erik Lincar: „Toată lumea îmi dă o șansă de 1% cu Dinamo”

„Multă lume m-a sunat. Toată lumea îmi dă o șansă de 1%, dar eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieții mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme și, de ce nu, să promovăm”, a adăugat antrenorul lui U Cluj.

Întrebat de ce echipa sa este creditată cu șanse infime la promovare, Lincar a răspuns:

„Nu știu de ce. Toată lumea spune că este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee din aceasta preconcepută și atunci, până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitri din România și echipa cea mai bună să promoveze”.

VIDEO: Hermannstadt a promovat și a dat startul petrecerii

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

CFR pregătește o mutare spectaculoasă » Oferta, confirmată în direct: „Este adevărat! Acolo sunt prietenii mei”

Gigi Becali s-a enervat după ce a citit declarațiile date de Rotaru pentru GSP.ro: „Cum vine asta? Mă uit la meci să văd ce face”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  16 Mai 2022, 08:43
Postat de gigi.debelihu pe 16 Mai 2022, 08:40

Bălălăii gigisto-putiniști acum că au luat-o in mufă cu titlul de anul asta, s-au năpustit pe forumurile lui Dinamo București ca sa *** veșnicile lor frustrări și inferiorități de *** gigistă bleagă.

Băi Erice, lumea îți dă 1% șanse de promovare, da' văd că tu deja te-ai calificat in liga 1!?.... Păi bă, nu mai juca meciurile, intrați direct și aia e!

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  16 Mai 2022, 08:40

Bălălăii gigisto-putiniști acum că au luat-o in mufă cu titlul de anul asta, s-au năpustit pe forumurile lui Dinamo București ca sa *** veșnicile lor frustrări și inferiorități de *** gigistă bleagă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  16 Mai 2022, 01:14

Cele mai bune echipe au promovat !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează