FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 9

CS Tunari, remiză pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara, în ultimul meci al rundei în Liga 2 » Clasamentul actualizat

Marius Lupu, în alb-albastru, a deschis a deschis scorul în minutul 12
Marius Lupu, în alb-albastru, a deschis a deschis scorul în minutul 12

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2023 18:01 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 18:01

Etapa cu numărul 9 din Liga 2 s-a încheiat luni, cu remiza dintre CS Tunari și Corvinul Hunedoara, scor 1-1. Mai jos, rezultatele, marcatorii și clasamentul actualizat. 

  • Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public. 
„A făcut multe pentru oraș, sperăm să-l găsească nevinovat!” » Primarul reținut pentru corupție, apărat de căpitanul clubului de care voia să se dezică: „Dacă n-ar fi fost dânsul...”
REACȚIE
„A făcut multe pentru oraș, sperăm să-l găsească nevinovat!” » Primarul reținut pentru corupție, apărat de căpitanul clubului de care voia să se dezică: „Dacă n-ar fi fost dânsul...”

CS Tunari, remiză în compania Corvinului Hunedoara în ultimul meci al rundei cu numărul 9 din Liga 2 

Corvinul Hunedoara a început bine partida de la Tunari și a deschis scorul în minutul 12, prin Lupu, care l-a învins pe Isvoranu cu un șut la colțul lung, de la 15 metri. 

CS Tunari a reușit egalarea în minutul 87, prin Mirko Ivanovski. Fostul atacant de la Dinamo a transformat un penalty dictat de arbitrul partidei în urma unui fault comis de portarul Roman în interiorul careului. 

CS Tunari ocupă poziția a 17-a în clasamentul Ligii 2, cu 8 puncte adunate în 9 etape. De cealaltă parte, Corvinul Hunedoara e pe 6, ultimul loc care asigură prezența în play-off, cu 15 puncte în cont. 

Clasamentul actualizat din Liga 2 

Final » CS Tunari - Corvinul Hunedoara 1-1

  • Au marcat: Ivanovski (87- pen) / M. Lupu (12)

Echipele de start:

  • CS TUNARI (4-2-3-1): Isvoranu - Gheorghe, Leca, Fuștar, Sin - Constantin, Mihăescu (cpt.) - Plumbuitu, Tache, Mitrică - Ivanovski
  • CORVINUL (4-3-3): Roman - Pop, Lică, Manolache, Velisar - Neacșa (cpt.), Hrezdac, Bratu - Iacob, Coman, Lupu

S-a jucat duminică, 8 octombrie: 

Unirea Slobozia, victorie pe terenul lui CSC Șelimbăr

Unirea Slobozia, care era pe locul 2 înainte de acest meci, a reușit să se impună pe terenul celor de la CSC Șelimbăr, liderul clasamentului înainte de acest meci. 

Trupa lui Adrian Mihalcea a început tare și a deschis scorul în minutul 6, când Afalna a marcat cu călcâiul, de la 6 de metri. Misiunea gazdelor s-a complicat în minutul 17, când fundașul central Lumbu a luat al doilea galben, la două minute după primul avertisment. 

După ce a rămas în 10, echipa lui Claudiu Niculescu a încercat să egaleze, dar nu a avut forța să revină. 

De partea cealaltă, Unirea Slobozia s-a mulțumit să păstreze scorul. CSC Șelimbăr a suferit prima înfrângere din acest sezon și e pe 2, cu 20 de puncte. Unirea Slobozia e neînvinsă și are 21 de puncte.

FINAL » CSC Șelimbăr – Unirea Slobozia 0-1

  • A marcat: Afalna 6
  • Cartonaș roșu: Lumbu 17
  • min. 17: CSC Șelimbăr rămâne 10. Lumbu a primit al doilea galben și pleacă la vestiare. Primul galben îl primise în minutul 15
  • Minutul 6: Gol Unirea Slobozia! Christian Afalna deschide scorul cu o execuție spectaculoasă. A primit o pasă pe jos și a reluat cu călcâiul, de la 6 metri, fiind cu spatele la poartă

Echipe de start:

CSC Șelimbăr: Roșca - Palmeș, Lumbu, Natea, Mitrea - Moussinga, Tudor - Schieb, Năstăsie - Rotund 
Rezerve: Mitrovic, Alexe, Panos, Crișan, Luca, Soare, Berisha, Monea, Vînău 
Antrenor: Claudiu Niculescu

Unirea Slobozia: Rusu - Ibrian, Dinu, Pospielov, Toma - Coadă, Pacionel - Afalna, Lazăr, Atanase - Vlăsceanu 
Rezerve: Georgescu, Aioanei, Malenciu, Șandru, Lazăr, Dorobanțu, Cojocari, Bîrnoi, Lemnaru 
Antrenor: Adrian Mihalcea

Nu mai puțin de 18 goluri s-au înscris în cele 7 partide ale zilei. Chindia a învins-o fără emoții pe ultima clasată, Progresul Spartac, scor 3-0.

Ceahlăul era favorită la Alexandria, a condus cu 2-0 până în minutul 77, dar s-a văzut egalată până la final. Un rezultat surprinzător a fost înregistrat și în meciul dintre Viitorul Tg. Jiu și Concordia Chiajna. Ilfovenii au scos doar un punct, scor final 2-2.

În ultimul meci al zilei, Gloria Buzău s-a impus în deplasarea complicată de la Slatina, scor 2-1, victorie obținută cu ceva șansă, întrucât căpitanul Cătălin Doman a ratat un penalty pentru gazde.

Buzoienii au ajuns la 18 puncte, doar două sub liderul CSC Șelimbăr, care va juca duminică cu Unirea Slobozia, ocupanta poziției secunde.

FINAL » CSM Slatina – Gloria Buzău 1-2

  • Au marcat: Mitran '55 / Mihaiu '32; Chică-Roșă '46

FINAL » Viitorul Tg. Jiu – Concordia Chiajna 2-2

FINAL» CSM Alexandria – Ceahlăul 2-2

FINAL » Chindia – Progresul Spartac 3-0

FINAL » CS Mioveni – CSM Reșița 2-1

FINAL » Metaloglobus – Csikszereda 0-0

FINAL » Unirea Dej – CSC Dumbrăvița 0-1

FINAL. CSA Steaua – FC Argeș 3-1

CSA Steaua - FC Argeș/ foto: Andrei Petrescu (GSP)
CSA Steaua - FC Argeș/ foto: Andrei Petrescu (GSP)
CSA Steaua - FC Argeș/ foto: Andrei Petrescu (GSP)
CSA Steaua - FC Argeș/ foto: Andrei Petrescu (GSP)
CSA Steaua - FC Argeș/ foto: Andrei Petrescu (GSP)
+4 FOTO

CSA Steaua a dominat începutul meciului, iar Chipirliu a fost aproape de deschiderea scorului. Atacantul a încercat să îl lobeze pe Bucur din apropiere, însă i-a trimis mingea în cap portarului de la FC Argeș. După doar un minut, „militarii” au deschis scorul, ajutați și de eroarea lui Bucur, care a respins prost în față. Raicu a fost atent, a ajuns primul la balon, apoi a trimis în plasă. 

Chipirliu s-a revanșat pentru ratarea din startul meciului și a marcat după o jumătate de oră de joc. Atacantul Stelei a profitat de nesincronizările argeșenilor, a driblat frumos în careu și a trimis cu dreptul la colțul lung, pe jos. Rămasă în 10 înainte de pauză, FC Argeș nu a reușit să le pună probleme steliștilor, care au fost periculoși pe contraatac. 

Drăghici a trimis la colțul lung, din flancul drept, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Apoi, Dobrescu l-a pus la încercare pe Bucur cu un șut la colțul scurt. Portarul Argeșului a fost atent și a respins. Chipirliu a reușit „dubla” pe final, din penalty, iar Zăgreanu a marcat golul de onoare al Argeșului în prelungiri, din fața porții goale.

  • Min. 90+3: Gol FC Argeș. Zătreanu a punctat din fața porții goale, în urma unei centrări din flancul stâng
  • Min. 83: Gol Steaua. Chipirliu transfomră fără emoții un penalty comis de Bertrand, care a fost neglijent și a agățat un adversar în careu
  • Min. 74: Dobrescu trimite periculos din unghi, dar Bucur scoate de la colțul scurt
  • Min. 64: Drăghici a avut o mare ocazie, a trimis puțin alături din flancul drept
  • Min. 60: Cu om în minus, FC Argeș încearcă să își creeze ocazii, dar piteștenilor le lipsește precizia la ultima pasă
  • A început repriza a doua
  • Pauză
  • Min. 45: FC Argeș a rămas în 10 oameni, după ce Panait a văzut al doilea cartonaș galben
  • Min. 30: Gol Steaua. Chipirliu a trimis în plasă din careu, după un dribling frumos, cu călcâiul, profitând de nesincronizările argeșenilor
  • Min. 25: FC Argeș a mai echilibrat jocul după începutul bun al steliștilor. Piteștenii nu sunt însă preciși în treimea adversă și nu reușesc să îi pună probleme lui Frânculescu.
  • Min. 13: Gol CSA Steaua. Raicu a profitat de greșeala lui Bucur și a trimis în poarta goală mingea respinsă de portarul argeșenilor
  • Min. 12: Ocazie uriașă pentru Steaua. Chipirliu a încercat să îl lobeze pe portar, dar i-a trimis mingea în cap
  • Min. 9: CSA Steaua controlează jocul, fără să poate străpunge apărarea argeșenilor
  • Min. 1: A început meciul

Echipe de start:

CSA Steaua: Frânculescu - Drăghici, Vîrtej, Beța, Raicu, Ad. Ilie, Dobrescu - Sierra, Mancuso, Raicu - Chunchukov, Chipirliu 
Rezerve: Pop, Bărbulescu, Matei, Boiciuc, C. Avram, Enceanu, Buziuc, Topuzov, Maftei
Antrenor: Daniel Oprița 

FC Argeș: Bucur - Tofan, Turda, Tudose, Rizzi - Panait, Răuță - Rădescu, Buhăcianu, Rusu - Angelov 
Rezerve: Straton, Huideș, Scarlatache, Babin, Haită, Bujor, Pîrvu, Zătreanu, Bertrand 
Antrenor: Eugen Beza

Citește și:

Chindia, sac fără fund! Consiliul Județean va da către club o sumă de 5 ori mai mare decât cea stabilită în februarie 2023

Steaua cere suspendarea lui Chipciu » Ce riscă mijlocașul de la U Cluj după ce s-a luat de „militari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (105)
Catalynn_9
Catalynn_9  •  09 Octombrie 2023, 23:33
Postat de tictictic pe 09 Octombrie 2023, 17:48

Se mai dau, daca stii cum sa-i iei si cum sa le dezlegi limbile, sa le gadili intr-un fel anume orgoliile, sa le provoci cumva interesul asupra subiectului, sa duci discutia acolo unde te intereseaza, sa stabilesti o punte invizibila cu simturile si mintile lor, sa le castigi increderea. Mai ales intr-un cadru relaxant, intr-o seara torida de vara, la racoarea unei terase din parc si cu cate o bere rece in fata. Este procedeul prin care lucreaza toti psihologii, de te fac sa povestesti chiar si ce n-ai fi vrut... :) Si eu am, totusi, o licenta in psihologie! In plus, omul ala era un specialist ce lucra in domeniul ala tehnic, nu vreun cadru activ prin "sistem". Mai mult, era suporter inrait al Stelei, deci "frate" de-al meu! Avea laptop-ul la el; a intrat pe gsp si i-am indicat userul; am stabilit sa revedem duminica seara in acelasi loc si la aceeasi masa; am comandat eu berile, el a deschis laptop-ul si m-a lasat sa citesc fisa reala a identitatii aluia, cu nume, prenume, adresa, etc, apoi l-a inchis si am ramas cu ce-am memorat. Si inca am o memorie buna! In fine, ideea e ca ala nu e nici pe departe ce se da p-aici... dimpotriva :)))

Ba Freddy, asta e de colecție bă! Îți spun cu toată sinceritatea ca nu am mai ras așa de la treaba cu X8ul! :-)))) Uite, Randumb știe ca am IP din străinătate. Știi de unde știe!? Ai ghicit: așa i-am spus odată! Și el ca și tine mintea ca are acces la baza de date gsp, apoi a retractat … În concluzie ai compus o poveste frumoasă pt a îți justifica cumva minciunile, dar numai cineva cu IQ sub 60 te-ar lua in serios, noi ceilalți facem misto de tine. :-)))

Catalynn_9
Catalynn_9  •  09 Octombrie 2023, 23:19
Postat de tictictic pe 09 Octombrie 2023, 20:57

Nea janta, n-ai cititit cu atentie: in astfel de "cautari" specifice, VPN-ul tau nu face nici doua parale! Ca idee, VPN-ul fie ti-l faci in routerul tau din reteaua ta virtuala privata de-acasa sau de la firma, fie ti-l face providerul de internet contra cost in echipamentul lui. Scopul este de a-ti oferi independenta asupra structurii si organizarii retelei tale interne de calculatoare de acasa sau de la firma, izolat oarecum de reteaua "publica generala", ceea ce-ti ofera evident un plus de versatilitate si o securitate proprie sporita. Insa, aici nu e vorba de a afla cineva continutul retelei tale sau de a "intra" in calculatoarele tale; ci pur si simplu de a identifica punctul "sursa" de plecare si de a-l asocia cu un nume, cu o persoana sau cu o firma, urmarind destinatia precisa a mesajului ce inglobeaza implicit datele personale de identificare ale expeditorului acestuia (de exemplu o comanda la Emag); ori aici VPN-ul tau e fix zero, pentru ca "iesi in net" tot prin aceeasi "teava"! Daca n-ar fi asa, nicio organizatie terorista din lume n-ar fi putut fi vreodata descoperita daca identitatea activitatii acesteia pe net ar fi putut fi ascunsa sub vreun VPN! In fine; stiu exact cine si ce esti si-mi ajunge; mai mult de-atat nu ma mai intereseaza; ramane 100% confidential pe viata! Zii mersi ca sunt eu ala si nu altul de p-aici care n-ar fi avut niciun scrupul sa te faca muci daca ar afla cine esti... O seara

Bă mitoman soios, nici măcar cum funcționează un VPN nu știi … In fine, dacă vrea, io știu, NSA, MI6, Mossad, FBI, SRI sau cine vrei tu să mă găsească nu am mari dubii ca ar fi chiar așa o mare problema, deși considerând ca Mossad tocmai s-a făcut de râs în fața Hamas … Dar tu nu știi nici măcar IPul generat de VPN, ce treaba ai tu cu baza de date a eMag și restul ba tontule!? Uite bă hackerul unde era! :-)))) În afară de ce am spus io singur aici, jumătăți de adevăr completate de tine cu neîmplinirile proprii, nu știi absolut nimic despre mine. Dacă știai ai fi înțeles de ce nu am făcut nimic ilegal nici ca mi-am cumpărat diploma și nici ca nu am mers în armată. Dar uite cum facem: zi-mi unde îți arată geolocationul ca aș fi eu când scriu acest mesaj și dacă ai dreptate mă voi speria atât de tare ca nu voi mai intra aici o săptămână! :-))))

tictictic
tictictic  •  09 Octombrie 2023, 20:57
Postat de Catalynn_9 pe 09 Octombrie 2023, 18:07

Și iată, fix cum am și anticipat, mi-ai răspuns de pe tictictic, același “template” răsuflat! Bravo Freddy Popescu X8.dzn, m-ai umplut de respect, pt restul există … VPN! :-)))))

Nea janta, n-ai cititit cu atentie: in astfel de "cautari" specifice, VPN-ul tau nu face nici doua parale! Ca idee, VPN-ul fie ti-l faci in routerul tau din reteaua ta virtuala privata de-acasa sau de la firma, fie ti-l face providerul de internet contra cost in echipamentul lui. Scopul este de a-ti oferi independenta asupra structurii si organizarii retelei tale interne de calculatoare de acasa sau de la firma, izolat oarecum de reteaua "publica generala", ceea ce-ti ofera evident un plus de versatilitate si o securitate proprie sporita. Insa, aici nu e vorba de a afla cineva continutul retelei tale sau de a "intra" in calculatoarele tale; ci pur si simplu de a identifica punctul "sursa" de plecare si de a-l asocia cu un nume, cu o persoana sau cu o firma, urmarind destinatia precisa a mesajului ce inglobeaza implicit datele personale de identificare ale expeditorului acestuia (de exemplu o comanda la Emag); ori aici VPN-ul tau e fix zero, pentru ca "iesi in net" tot prin aceeasi "teava"! Daca n-ar fi asa, nicio organizatie terorista din lume n-ar fi putut fi vreodata descoperita daca identitatea activitatii acesteia pe net ar fi putut fi ascunsa sub vreun VPN! In fine; stiu exact cine si ce esti si-mi ajunge; mai mult de-atat nu ma mai intereseaza; ramane 100% confidential pe viata! Zii mersi ca sunt eu ala si nu altul de p-aici care n-ar fi avut niciun scrupul sa te faca muci daca ar afla cine esti... O seara

Vezi toate comentariile (105)
Comentează