FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Eugen Trică, primele declarații după ce a preluat-o pe FC U Craiova 1948: „Aici e Universitatea! Ne strângem sub steagul Peluzei Sud și dăm drumul la luptă”

Eugen Trică a revenit la FC U Craiova / Sursă foto: Bogdan Dănescu (GSP)
Eugen Trică a revenit la FC U Craiova / Sursă foto: Bogdan Dănescu (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 14:19 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 14:45

Eugen Trică (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul, liber de contract după dizolvarea lui Turris, a oferit primele declarații după ce a semnat cu alb-albaștrii. 

  • FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani). 
  • Trică este omul care a reușit promovarea în Liga 2 cu oltenii. Între timp a mai pregătit-o pe Turris, retrasă definitiv din liga secundă.

„Am revenit acasă cu inima deschisă. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte la echipă, deoarece important este ceea ce urmeză. Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta este primul obiectiv, iar apoi vom lupta cu toate forțele pentru promovarea în Liga 1. Eugen Trică nu se întoarcela Universitatea Craiova să taie capete. Însă cer determinare, dăruire și sacrificiu până la ultima energie.

Aici este Universitatea Craiova, iar toți băieții trebuie să fie conștienți în ce vestiar sunt și o să vedeți că vom reuși împreună ceea ce își doresc toți iubitorii Științei. Eu îi cunosc foarte bine pe băieți, iar ei mă cunosc pe mine la fel de bine. Trebuie să formăm cu toți o adevărată familie și vă mai spun încă o dată că împreună vom reuși. Ne strângem cu toți sub steagul Peluzei Sud 97 și îi dăm drumul la luptă. Am mare încredere în acești băieți ai mei”, a declarat Eugen Trică, potrivit editie.ro

Eugen Trică: „Fanii să fie convinși că vom lupta pentru promovarea în Liga 1”

Peste o săptămână, FC U Craiova va da piept cu Farul Constanța, una dintre contracandidatele la promovare. Oltenii sunt pe locul 2 în Liga 2, cu 31 de puncte după 17 meciuri, unul sub ASU Poli Timișoara, care are și un meci în plus.

Toți suporterii Universității sunt importanți și fiți convinși că vom lupta pentru promovarea în Liga 1. Voi lucra cu următorul staff: Mircea Bornescu team manager. Este un băiat minunat, un leu adevărat, și sunt sigur că ne va ajuta pe toți foarte mult. Săceanu este directorul nostru sportiv. Vali David o să fie antrenorul cu portarii, iar secunzi îi voi avea pe Ovi Dănănae și Adrian Filip. Preparator fizic este Dan Vasilică.

Urmează meciul cu Farul pe care doresc să îl câștigăm. Îl știu bine pe Ianis Zicu, un antrenor ambițios din nou val, dar pe teren o să fim adversari. Noi am mai jucat cu Farul un amical în vara anului trecut, dar eu i-am urmărit și știu că au mai adus câțiva jucători de atunci. Trebuie să facem totul pas cu pas - Eugen Trică pentru editie.ro

Clasament Liga 2: 

VIDEO Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. a spus tot! Cum l-a convins pe Trică, de ce a plecat Stîngă + ce spune despre conflictul cu fanii FC U: „Era nevoie de un șoc!”

OFICIAL // FOTO FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  15 Martie 2021, 09:54
Postat de John Hardley pe 14 Martie 2021, 22:57

Câți suporteri are FC CALU MORT 2017... Mai exact 2. george și Adrian restul pana la 7 nu știu sa scrie

Mai sunt dinamovisti, FCSB-isti, clujeni ...le mai dau si ei o mana de ajutor. Astia sunt "fanii" din tara invocati de presa si mititei... :)

605586387036014
John Hardley  •  14 Martie 2021, 22:57

Câți suporteri are FC CALU MORT 2017... Mai exact 2. george și Adrian restul pana la 7 nu știu sa scrie

605586387036014
John Hardley  •  14 Martie 2021, 22:56

Câți suporteri are FC CALU MORT 2017... Mai exact 2. george și Adrian restul pana la 7 nu știu sa scrie

Vezi toate comentariile (16)
Comentează