FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Eugen Trică, aproape să revină pe bancă » E favorit să preia clubul intrat în colaps

Articol de , - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 21:04 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 12:45

Eugen Trică, 47 de ani, e favorit în acest moment s-o preia pe FC Argeș, echipa aflată într-o profundă criză de rezultate în Liga 2. Piteștenii începuseră sezonul cu Alexandru Pelici la timonă, antrenor la care au renunțat după parcursul horror din startul de campionat.

Liber de contract după ce s-a despărțit vara aceasta de Concordia Chiajna, Eugen Trică e mare favorit s-o preia pe FC Argeș. dezvăluie surse autorizate ale Gazetei. 

„Jose” e primul pe lista alb-violeților, după ce tratativele cu Nicolae Dică s-au oprit definitiv, și sunt șanse foarte mari ca mutarea să se materializeze în următoarele ore. Urmează negocierile finale, antrenorul fiind de acord să-i preia pe „vulturi”.

Un nou scandal la Chindia » Fanii îi cer demisia președintelui clubului și i-au cumpărat bilet de tren să plece acasă
CHINDIA - UNIREA SLOBOZIA 0-1
Un nou scandal la Chindia » Fanii îi cer demisia președintelui clubului și i-au cumpărat bilet de tren să plece acasă

Eugen Trică, în pole-position s-o preia pe FC Argeș

 „Trică este un tehnician cu personalitate, care cunoaște fotbalul de la noi și care a readus-o pe FCU Craiova în Liga 1 după zece ani”, este explicația alegerii piteștenilor. Tehnicianul e apreciat de Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei care a intrat în degringoladă după retrogradarea în Liga 2. 

Apropiații antrenorului au dezvaluit ca Trică e dispus să preia FC Argeș, o echipă de tradiție în fotbalul românesc, cu care își dorește să prindă play-off-ul și apoi să țintească promovarea. 

FC Argeș a început campionatul catastrofal, 4 egaluri și o înfrângere, ocupând în acest moment locul 16 în Liga 2. După demiterea lui Pelici, echipa a fost condusă de „secundul” Eugen Beza.

Eugen Trică a pregătit-o ultima dată pe Concordia Chiajna, tot în „B”, echipă de care s-a despărțit la începutul verii.

„Jose” le-a mai antrenat pe Juventus București, Al-Nahda, UTA, CFR Cluj, Metalul Reșita, Sportul Snagov, Turris, FCU Craiova și Metaloglobus. Trică are o promovare în Liga 1 la activ, obținută cu FCU Craiova în 2021.

3 titluri de campionare Eugen Trică în Liga 1: cu Steaua în sezonul 2000-2001 și două cu CFR Cluj, în edițiile 2007-2008 și 2009-2010

VIDEO Matchday experience, episodul 8 » Jale în Trivale! Mediocritate pe linie: stadionul lui FC Argeș primește cu greu notă de trecere

Citește și alte știri de actualitate: 

Tensiune la cote maxime la clubul de tradiție: „Domnii au cerut să plece. Cum să ne lase baltă?!”

Trei surprize duminică, în Liga 2 » Favoritele Chindia, Mioveni și Argeș nu au câștigat: rezultatele + Clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
CezarArg
CezarArg  •  04 Septembrie 2023, 13:19

Nu ne mai scoate nimeni din ***, la ce dorința de promovare este la echipa. Maxim să scăpăm de Liga III. Gentea a pus un semafor și la echipa și l-am lăsat pe roșu. Semaforul se numește Stanciu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

opinez
opinez  •  03 Septembrie 2023, 22:55

Altul care a avut rezultate nicaieri dar e o solutie oriunde. Sistemul PCR sa traiasca. Din vagoanele de fosti fotbalisti ai Argesului nu gasiti un antrenor?

johny2003
johny2003  •  03 Septembrie 2023, 22:50

Jose! Du-te ma la Mititelu, lasa mocirla lui gentea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează