FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV A lăsat Liga 1 pentru o aventură în eșalonul secund: "Am ales datorită acestui antrenor"

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2017 17:26

Marian Constantinescu (35 de ani) a semnat astăzi cu Clinceni, formație din Liga a 2-a, și spune că a ales să meargă în eșalonul secund datorită antrenorului Erik Lincar.

"Mă bucur că îmi continuu cariera de fotbalist pentru că mă simt în formă maximă. Am semnat cu Clinceni și vreau să promovăm în Liga 1. Ăsta este obiectivul nostru.

A contat foarte mult pentru mine că este Erik Lincar antrenor, un om cu care am o relație profesională speciala", a declarat Constantinescu pentru GSP.ro.

Constantinescu a ajuns la Clinceni după plecarea de la Chiajna, unde a jucat timp de două sezoane. Acesta a mai evoluat pentru FC Brașov, Ceahlăul, CS Otopeni, Poli Timișoara, Gloria Bistrița, Internațional Curtea de Argeș, Jiul Petroșani și Juventus București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close