FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră » Umilința de pe teren și suspendările l-au făcut să-și dea demisia!

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2017 16:24

Academica Clinceni a pierdut la un scor catastrofal meciul cu liderul Juventus București, chiar pe teren propriu, 0-7. 

Acest rezultat, dar și situația dezamăgitoare în care a ajuns formația ilfoveană l-au îndepărtat pe Alex Dragomir de la club. Vicepreședintele și-a anunțat demisia de la formația la care a ajuns în urmă cu mai bine de un an. 

Decizia este foarte probabil legată și de alte probleme din ultima vreme. În urmă cu 10 zile, Dragomir a fost suspendat 3 luni de Comisia de Disciplină a FRF. Oficialul ilfovenilor a primit și o penalitate sportivă de 25.000 de lei. 

Dragomir a fost pedepsit conform articolul 60, care se referă la corupţie/pariuri sportive/integritatea competițiilor pentru tentativa de a truca meciuri. 

Academica Clinceni ocupă locul 13 în Liga a 2-a, cu 27 de puncte. Parcursul este surprinzător, mai ales că la formația din Clinceni joacă fotbaliști precum Florin Matache, Cristi Pulhac, Hristu Chiacu sau Cristian Onțel.  

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează