FOTBAL  »  LIGA 2  »  MERCATO

EXCLUSIV Continuă transferurile » Un fost și un actual dinamovist au semnat contractele astăzi!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 19:06

După ce-au transferat șase jucătorii într-o singură zi, FC Brașov, continuă să facă achiziții pentru a reuși promovarea în prima ligă.

Oficialii de sub Tâmpa au reușit să obțină semnătura până în vară a lui Ștefan Grigorie! Mijlocașul central de 34 de ani a jucat ultima dată la CSMS Iași, iar la FC Brașov a mai evoluat în 2014. În cariera sa, Grigorie a mai bifat minute la Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Dinamo, Politehnica Timișoara, Rapid, Apollon Limassol și Concordia Chiajna.

Pe lângă transferul lui Grigorie de astăzi, FC Brașov a mai parafat și transferul unuia dintre cei mai talentați juniori ai lui Dinamo. Este vorba de Laurențiu Manole, campion la juniori Republicani B, după ce-au reușit să învingă în finală CSU Craiova cu 3-2. Manole a reușit o dublă în acel meci, reușind să marcheze chiar primele două goluri ale "câinilor".

"Am simţit că voi marca pentru că m-am pregătit foarte bine la antrenamente. A fost un sentiment de nedescris. Sper să mai trăiesc astfel de momente. Visul meu este să îmbrac tricoul primei echipe. Sînt de la 9 ani în Ştefan cel Mare. Mi-aş dori să marchez împotriva Stelei şi să mă bucur cu suporterii noştri. Dinamo reprezintă viaţa şi cariera mea"
Manole într-un interviu pentru Gazetă

Cei șase jucători transferați acum câteva zile de FC Brașov sunt: Florin Iacob, Bruno Madeira, Marian Marin, Silviu Pană, Alexandru Vagner și Alexandru Coman. Portarul Florin Iacob și Laurențiu Manole sunt impresariați de Ananamaria Prodan, în schimb restul jucătorilor transferați nu au impresar care-i să-i reprezinte.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
hvlada
hvlada  •  23 Februarie 2016, 23:49

BA jurnarlistilor voi stiri despre dinamo nu mai aveti ... Ca tot intru si nu aveti decat stiri de trei lei

595557670597190
Anca Rodideal  •  23 Februarie 2016, 23:03

Ei vin sa joace gratis la situatia in care e Brasovul? Il preiau nemtii sau italienii?

595557670597190
Anca Rodideal  •  23 Februarie 2016, 23:01

?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează