FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Cum i-a atras Lăcătuș pe copiii de la Regal să vină la CSA + Ce salarii vor avea tinerii fotbaliști

Foto: Alin Grigore / GSP.ro
Foto: Alin Grigore / GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 11:06

CSA Steaua a reușit să transfere în schimbul a 30.000 de euro un lot de peste 20 de tineri fotbaliști de la Regal Sport. Mirajul Ligii a 4-a și promisiunea că în 2020 ar putea juca în prima ligă i-a făcut pe copiii de la Regal Sport să nu stea pe gânduri și să semneze cu CSA.

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al CSA Steaua, a fost vineri alături de Cristian Neagoe, manager sportiv la secțiile de tir, volei, ciclism și fotbal de la CSA, la sediul clubului Regal pentru a semna contractele cu jucătorii.

Fotbaliștii care vor îmbrăca tricoul roș-albastru din sezonul viitor au vârste cuprinse între 16 și 19 ani. Conform surselor din cadrul CSA, salariile tinerilor jucători vor varia între 900 de lei și 1.200 de lei.

"Lui Lăcătuș îi plac foarte mult copiii pe care i-a transferat. I-a convins relativ repede pe băieți să semneze contractele. El, alături de Cristian Neagoe, i-a chemat pe băieți la sediul clubului Regal.

Copiii au venit cu părinții, pentru că așa e legal pentru că majoritatea au sub 18 ani. Lăcătuș e sigur că CSA va începe din Liga a 4-a și le-a spus băieților că obiectivul e să promoveze an de an, iar în 2020 să fie în Liga 1.

Le-a explicat copiilor și părinților că vor avea condiții foarte bune la CSA, le-a spus că vrea să scoată fotbaliști din ei. Cel mai important aspect a fost atunci când le-a spus că alături de ei vrea să ajungă în Liga 1", a declarat una dintre sursele prezente la semnarea contractelor.

Marius Lăcătuș vrea să înscrie încă din primul an echipa Armatei în Liga a 4-a, deși regulamentul spune că trebuie să înceapă din ultimul eșalon, în acest caz din Liga a 5-a.

Citește și: EXCLUSIV Hagi vrea doi jucători de la noua CSA Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Iunie 2017, 17:24
Postat de smdb pe 20 Iunie 2017, 13:45

Un bluff jenant care se afunda in penibil pe zi ce trece. Momentul adevarului va fi in sezonul european 2018-2019 cand UEFA ia in considerare succesele istorice pentru coeficient. Atunci o sa vedem cine e adevarata Steaua. Pana atunci, da-i sa sune cu balciul.

Visezi cai verzi pe pereti. UEFA nu poate trece peste nici o sentinta judecatoreasca, este obligata sa recunoasca acea decizie si s-o puna in practica. Cazul FC Sion iti spune ceva? UEFA a fost obligata sa intoarca decizia pentru ca judecata civila a fost diametral opusa de ce au decis cei de la UEFA.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Iunie 2017, 17:21
Postat de Manu Ion pe 20 Iunie 2017, 13:25

De ce nu vine talpan sa ne spuna de unde are armata bani ???Oare nimeni nu se sesizeza de ce face ministerul cu bani publici ???Petrolul,Timisoara etc au fost desfintate din cauza fondurilor de la primariii !!

Prietene! Ai habar despre ce vorbesti. CSA Steaua functioneaza in baza unui buget al ei, alocat de la MAPN. Dupa cum functioneaza alte sute de sectii departamentale de la Steaua, Dinamo si din toata tara. Nu trebuie sa-ti explice juristul acesti bani, ei apar in monitorul oficial. Este o mare diferenta intre primarii si bugetele cluburilor sportive care apartin de stat si sunt aprobate de parlament si presendintele tarii, apoi publicate in monitorul oficial. Cand se face bugetul anual, MAPN-ul se duce frumos in parlament si spune pentru au nevoie de bani. 2 la mana, ce treaba are Talpan, departament juridic cu financiarul, incat sa ofere declaratii publice despre finante? Parca acum o luna latrati ca si-a depasit atributiile.

smdb
smdb  •  20 Iunie 2017, 13:45

Un bluff jenant care se afunda in penibil pe zi ce trece. Momentul adevarului va fi in sezonul european 2018-2019 cand UEFA ia in considerare succesele istorice pentru coeficient. Atunci o sa vedem cine e adevarata Steaua. Pana atunci, da-i sa sune cu balciul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează