FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV "E de domeniul fantasticului" » O candidată la primele locuri a pierdut un om de bază: "Nu puteam să mai stau"

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 16:28

Cornel Ene (24 de ani) a ajuns în această vară la ASA Târgu Mureș, unde planurile erau mari. Formația mureșeană își dorea revenirea în prima ligă după doar un sezon.

Lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit Ene, iar fundașul central cotat la 200.000 de euro a cerut rezilierea contractului din cauza condițiilor financiare de la club.

"Nu mai puteam sa rămân la Târgu Murelș pentru că situația financiară este una dezastruoasă. Nu mi-a fost respectată nici măcar o clauză din contract!

Condițiile de antrenament sunt bune, dar promovarea este de domeniul fantasticului atâta timp cât nu există bani pentru jucători care să aducă liniștea la echipă .

Pentru a te bate cu alte echipe de Liga 2 care își doresc să ajungă în primul eșalon ai nevoie de așa ceva. Acum mi-am depus actele la comisie pentru a deveni liber de contract, iar acum astept să vad ce oportunități mi se ivesc.

Voi vedea ce alegere voi face, sper să nu fie ca cea de la Târgu Mureș", a zis Ene pentru GSPRO. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează