FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Gloriile rapidiste așteaptă ca CSM-ul să preia clubul, dar sunt pesimiste: "Toți se bat pentru marcă, dar nimeni nu vrea să ajute echipa"

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2017 12:16

Alin Petrache, președintele CSM București, a declarat într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor că municipalitatea e gata să facă o ofertă pentru marca Rapid și să readucă la viață formația giuleșteană.

Acest lucru e pe placul gloriilor Rapidului, însă unii dintre cei mai importanți oameni din istoria giuleștenilor nu cred că CSM poate obține atât de ușor marca Rapid.

"Nu cred că CSM ar putea prelua Rapidul, dar dacă ar face acest lucru ar fi foarte bine. E foarte bine că cineva vrea ca Rapidul să meargă mai departe. E un lucru benefic sportului românesc. Interesant e că nimeni nu vrea să ajute echipa în acest moment, ci toți se bat pentru marcă. Toată lumea caută marca, dar nimeni nu vrea să ajute Rapidul în sine", a declarat Vasile Caciureac pentru GSP.ro.

Rică Răducanu e pesimist și în ceea ce privește viitorul fotbalului românesc: "Orice e binevenit pentru Rapid, măcar să fie ceva. Oricine are stabilitate financiară e binevenit la Rapid. Primăria Generală nu cred că ar avea probleme cu banii. Dar oricum finanțele nu vin din banii publici, ci din sponsori. Sincer, eu nu mai cred nimic până nu văd. Cred că nu vor mai fi 12 echipe nici măcar în Liga 1, nu mai zic de liga secundă".

"Ar fi benefic pentru Rapid. Nu e posibil să lăsăm așa clubul ăsta. Eu cred că Primăria ar fi capabilă să întrețină acest club, dar nu știu cât va dura până va prelua Rapidul. Depinde și de primar. Bugetul se face în funcție de primar. În România se poate orice, așadar cred că n-ar fi o problemă dacă Rapidul ar trece în visteria Primăriei. Dacă se poate face performanță e foarte bine"  Iosif Damaschin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jalabert
jalabert  •  13 Februarie 2017, 18:46
Postat de bufnila pe 13 Februarie 2017, 12:59

deci acum se tine echipa pe banii mei? minunat. Macar daca ar ajunge la echipa, macar daca rapid ar scapa de toti *** din galerie cu comportament *** dar pentru fiecare leu care o sa mearga spre rapid, 999 o sa fie furati de Petrache, Firea si mafia PSD. Mafie PSD care acum controleaza treci echipe: rapid, dinamo si Craiova. Paine este, cric este.

tot mai bine finantata de primarie decat rusinea stelista made in north koreea. auzi ba echipa departamentala in uniunea europeana.

jalabert
jalabert  •  13 Februarie 2017, 18:44

terminati ma cu prostiile. nu mai vrem in fotbalul romanesc echipe parazit la bugetul de stat. daca gasesc investitor foarte bine daca nu mai bine desfiintarea.

gabonne1982
gabonne1982  •  13 Februarie 2017, 13:42

Ar fi bine daca brandul Rapid ar ajunge in patrimoniul primariei si implicit al municipalitatii.Astfel ar fi mai protejat de noi Coposi sau Morari care pot aparea.Cat despre finantare,cred ca o solutie ar fi ca firmele care vor sa bage bani la Rapid sa fie scutite de impozit si taxe catre primarie.Adica sa nu se ajunga la banii cetatenilor care platesc taxe si impozite.N-ar fi corect totusi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează