FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Ioan Horoba a fost suspendat din funcția de președinte și nu mai are drept de semnătură: "Au fost găsite nereguli mari". Reacția oficială a clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 12:24

Informaţiile GSP.RO au fost confirmate în urmă cu puţin timp, după ce oficialii medieşeni au emis un punct de vedere oficial după dezvăluirile ziarului.

UPDATE 19:30

"În urma auditului anual făcut la Clubul Gaz Metan Mediaş, s-a dispus suspendarea din funcţie a preşedintelui Ioan Horoba pînă la clarificarea unor aspecte ce ţin de o posibilă situaţie de conflict de interese. În perioada următoare va fi realizată o verificare de către o casă de avocatură specializată care să emită un punct de vedere avizat. Pînă în momentul în care se va lămuri acest aspect, clubul Gaz Metan va fi reprezentat de către Directorul General Adjunct, Iosif Biro", se arată în comunicatul de presă emis ziarului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba, are mari probleme!

În urma unui control intern, acesta a fost anunțat de către Comitetul Director al clubului medișean că va fi suspendat din funcția de președinte pentru următoarele 3 luni!

"Au fost găsite nereguli mari, iar lui Horoba i s-a suspendat postul și activitate în cadrul clubului de fotbal. Acesta nu va mai avea drept de semnătură, toate atribuțiunile pe care le avea fiind suspendate în acest moment pînă la începutul lunii aprilie!

Totul a fost ținut secret de către Consiliul Director, dar cei din cadrul echipei au vorbit despre problemele lui Horoba", dezvăluie sursele GSP.RO.

Contactat de reporterii GSP, Ioan Horoba, a evitat să vorbească pe marginea acestui subiect: "Sînt povești, domnule! Numai zvonuri, lansate de unii care vor să-mi facă rău. La revedere!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Decembrie 2015, 23:42

Asta e unul din cei mai perfizi indivizi care sunt in fotbal ! Trebuia sa fie in puscarie demult pentru ce a facut in ultimii 20 de ani !

192034061143126
Lupii Negri  •  23 Decembrie 2015, 23:36

Era si timpul sa-l verifice cineva si pe Horoba! Majoritatea jucatorilor de la club sunt adusi de el pe bani putini ori fiind neamuri sau cunostinte de la Bistrita!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Decembrie 2015, 21:23

Va dati seama in ce tara traim si ce fotbal avem? Pai daca blatistul asta a fost "in functie" pana azi...chiar si in liga aII-a, e clar ca avem un fotbal extrem de "curat"....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close