FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

EXCLUSIV / Ionuț Cioinac vrea să promoveze cu Petrolul Ploiești: „Mi-aș dori să nu ne poată opri nimeni” + O vrea pe Craiova campioană

Ionuț Cioinac, la Petrolul Ploiești
Ionuț Cioinac, la Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 21:42

Ionuț Cioinac (28 de ani), noul mijlocaș al „lupilor”, este de părere că Petrolul nu va mai rata biletele pentru Liga 1 în 2020.

Petrolul Ploiești atacă promovarea în prima divizie cu o echipă nouă-nouță. Antrenorul Flavius Stoican și-a adus oameni pe care-i știe, de la Dinamo, de la Poli Iași. Unul dintre aceștia este și mijlocașul de 28 de ani, Ionuț Cioinac, ultima oară la Poli Iași.

Fotbalistul cu 77 de meciuri în Liga 1 este considerat de prahoveni unul dintre transferurile ce-ar putea aduce forță formației.

„Clar ne dorim promovarea, iar în aceste ultime săptămâni până la startul campionatului vom încerca să ne cunoaștem mai bine, să omogenizăm lotul. Eu mi-aș dori din suflet să nu poată nimeni să ne oprească și să câștigăm toate meciurile. Dar vor fi echipe care-și vor dori mult victoria contra Petrolului, ce vor face orice ca să ne împiedice să câștigăm. Îmi doream să joc la acest club încă de când eram la Fortuna Câmpina, înainte să joc în prima divizie, iar acum am ales una dintre grupările mari ale României. Nu doar eu, toți de la echipă credem în promovare, vom readuce Petrolul, un nume de legendă în această țară, în prima divizie”, a comentat Cioinac pentru Gazeta Sporturilor.

„Am emoții pozitive să joc pe «Ilie Oană» cu mii de oameni pătimași în tribune. E ceva fantastic să aduci atâția oameni la stadion în liga secundă”
Ionuț Cioinac, mijlocaș Petrolul

2 goluri în 33 de meciuri a marcat Cioinac pentru Poli Iași ediția trecută

„Vreau Craiova campioană!”

Cioinac a jucat în prima divizie pentru Dinamo și Poli Iași și are o mare dorință: „Sunt oltean, sper să câștige Craiova campionatul! Pot spune că o să țin cu U Craiova. Nu știu dacă Dinamo se va omogeniza atât de bine încât să se bată la titlu. Eu le doresc tot binele din lume „câinilor”, ar fi bine să prindă play-off-ul. Cred în Eugen Neagoe, el e marele atu al acestei echipe. Iașiul? A fost o perioadă frumoasă pentru mine, mi-aș dori ca Poli să nu retrogradeze, să se bată pentru play-off”.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Sorin Colceag a revenit în fotbalul românesc, după experiența de la Zimbru Chișinău! Va antrena o echipă de Liga 3: „Aici am început cariera”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează