FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

EXCLUSIV Mititelu a ales: cine va fi omul numărul 1 în noua Ştiinţa » Bonus: primele 3 transferuri ale oltenilor

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 17:22

UPDATE Marcel Popescu a confirmat că va ocupa postul de preşedintele al Universităţii Craiova.

"Dacă s-ar organiza concurs pentru postul de preşedinte, aş participa şi probabil aş cîştiga. Sînt cel mai bun pentru postul de preşedinte şi mă bucur că suporterii şi oamenii din jurul echipei consideră acelaşi lucru", a declarat Marcel Popescu pentru oltenia3.ro

După mai multe runde de negocieri, Adrian Mititelu a stabilit cine va conduce noua Ştiinţa. Este vorba despre omul care a fost în fruntea Craiovei la ultimul ei titlu de campioană, în 1991, Marcel Popescu!

Acesta va ocupa funcţia de preşedinte executiv, anunţul oficial urmînd a fi făcut într-o conferinţă de presă pe care Mititelu o va susţine în Bănie săptămîna viitoare.

Oltenii au semnat şi precontracte cu fotbalişti care ar trebui să pună umărul la renaşterea Universităţii. Primii trei sînt atacantul Mihai Dina (27 de ani), ultima oară în Liga a 2-a la ACS Poli Timişoara, mijlocaşii Geo Mişu (18 ani), produs al Craiovei care a mai trecut pe la Dinamo II şi Damila Măciuca, şi Alexandru Ologu (23 de ani), ultima oară la Săgeata Năvodari.

Toţi trei se aflau în lotul echipei din Bănie la momentul dezafilierii clubului. Se mai poartă discuţii, printre alţii, cu Ovidiu Dănănae şi Cosmin Gîngioveanu.  

La capitolul antrenori, cele mai mari şanse în acest moment le are Nicolo Napoli.

Citeşte şi: Vestea aşteptată de toţi oltenii a venit: "Universitatea Craiova se înscrie în campionat sezonul viitor!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  15 Iunie 2013, 01:01
Postat de craioveanu91 pe 07 Iunie 2013, 22:24

tarani flausati de manele acaparati in trening nike imbracati si cu steoaia infocati , dati drumu de aici si sugeti belengheru cacanarilor . Craiova capitala suporterilor in romania !

Mai taci ba' zaibarule :)))

fireball19854u
fireball19854u  •  08 Iunie 2013, 14:03

Vad numai oi pe articolele despre Craiova... articolele despre Steaua sunt cumva la Jilava? Voi ar trebui sa taceti ca steaua si dinamo sunt echipele care ar trebui sterse din istoria fotbalul pentru balturile si aranjamentele facute in trecut... O IUBIRE ALB-ALBASTRA !!! FORZA STIINTA !!

alexzece
alexzece  •  08 Iunie 2013, 00:16
Postat de craioveanu91 pe 07 Iunie 2013, 22:24

tarani flausati de manele acaparati in trening nike imbracati si cu steoaia infocati , dati drumu de aici si sugeti belengheru cacanarilor . Craiova capitala suporterilor in romania !

Sincer,timisorenii sunt mai suporteri ca voi.Voi sunteti mai nebuni.Nu te umfla in pene.Dar echipa precum Craiova merita Liga 1.Precum Rapid s.a. etc.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează