FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Nicolae Dică, prima reacție despre preluarea lui FC Argeș + Emil Săndoi e aproape demis

Nicolae Dică ar putea ajunge la FC Argeș // FOTO: GSP
Nicolae Dică ar putea ajunge la FC Argeș // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2019 19:41

Nicolae Dică, 38 de ani, e una dintre variantele conducerii lui FC Argeș pentru înlocuirea lui Emil Săndoi, 54 de ani, care e aproape să fie demis din cauza rezultatelor dezastruoase din 2019. 

Fostul antrenor al FCSB-ului a oferit o reacție pentru GSP.ro despre posibilitatea de a reveni la echipa unde a evoluat între 2000 și 2004: 

„FC Argeș are antrenor, unul foarte bun, și n-are rost să comentez altceva. Dacă ar pleca, vom vedea, dar nu are rost să ne gândim acum”, a declarat Nicolae Dică

Săndoi pleacă

Surse din anturajul lui FC Argeș spun că Emil Săndoi va fi mai mult ca sigur demis. Acesta primise un ultimatum din partea conducerii și era obligat să obțină 6 puncte din meciurile cu Energeticianul și ASU Poli. Obiectivul trasat nu mai e posibil din moment ce argeșenii au remizat sâmbătă la Petroșani, cu Energeticianul, 0-0. 

Dică a promovat-o pe FC Argeș

Nicolae Dică e antrenorul alături de care FC Argeș a promovat în liga secundă în sezonul 2016-2017. Imediat după, acesta a acceptat oferta lui Gigi Becali și a ajuns principal la FCSB, unde a stat până la finalul lui 2018. 

Fără drept de promovare, FC Argeș traversează momente dificile. Piteștenii nu au nicio victorie în 2019 și se află pe locul 6, cu 42 de puncte. 

CLASAMENT  LIGA 2:

clasament liga2

Vezi și: Rezultate din etapa 24 din Liga 2. Victorie URIAȘĂ pentru Farul. Metaloglobus continuă forma execelentă + Aerostart a câștigat la Timișoara

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
liviu79pit
liviu79pit  •  09 Martie 2019, 20:43

Eu nu inteleg, FC Arges are un lot foarte puternic, cum sa umileasca Slatina, Balotesti sau Metaloglobus? Ar avea cineva, ceva cu Sandoi daca ar fi demonstrat ca e bun ca antrenor? Nu ti cere nimeni imposibilul, dar FC Arges nu mai joaca nimic! Si batuti de toti anonimii si fara puncte in clasament si cu un joc foarte urat!

losche
losche  •  09 Martie 2019, 20:41

Intr-adevar, trebuie observat cum Sandoi NU are treaba cu antrenoratul. Incearca de atatia ani si efectiv nu are rezultate. In afara de el la fel de slab e si Schumacher. Oameni de care nu se leaga meseria. CV-urile nu ii recomanda nici ptr liga a 3 Romania dar cumva isi tot gasesc angajamente.

bazinga
bazinga  •  09 Martie 2019, 20:26

SANDOI este cel mai mare antitalent in materie de antrenor din ROMANIA!UN ANTITALENT URIAS,UN ZERO BARAT IN MATERIE DE ANTRENORI,O RUSINE!VAI DE CAPUL LUI DE ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează