FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

EXCLUSIV Părțile confirmă tranzacția: cum se va numi din vară liderul Ligii a 2-a și pe ce stadion va juca

Stadionul din Mangalia e o ruină în prezent // FOTO: Vlad Nedelea/GSP.ro
Stadionul din Mangalia e o ruină în prezent // FOTO: Vlad Nedelea/GSP.ro

Articol de , - Publicat luni, 10 decembrie 2018 11:29

Sportul Snagov, liderul Ligii a 2-a, are șanse mari ca de la anul să se mute la malul Mării, la Mangalia, pentru a putea juca sub numele Callatis, subiect dezvăluit duminică - AICI.

Contactat de reporterii GSP.ro, Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, a confirmat negocierile. Acesta a anunțat că săptămâna viitoare sau chiar în această săptămână se va întâlni cu oficialii de la Snagov pentru a pune la punct ultimele detalii.

Baza de pregătire a viitoarei echipe ar urma să fie la Neptun, așa cum se întâmpla și pe timpul defunctei Callatis.

ȘI Snagovul confirmă

Marcel Bunciu, unul dintre conducătorii Sportului Snagov, a confirmat la rândul său informațiile apărute: "E adevărat că purtăm discuții. Purtăm discuții în mai multe locații, dar la Mangalia sunt cele mai avansate. E prematur să spun că ne-am înțeles, că nu e așa. Vom mai avea o discuție în perioada următoare și vom vedea ce va fi", a spus acesta pentru GSP.ro. 

Bunciu a anunțat că din ianuarie-februarie Snagovul ar urma să iasă din insolvență, fapt care nu ar periclita promovarea. Echipa se va numi FC Snagov până la vară, urmând ca din vară să preia numele Callatis Mangalia.

Dacă se va ajunge la un consens, din primele zile ale anului 2019 se vor moderniza vestiarele, stadionul, suprafața de joc și vor fi cosmetizate și tribunele arenei din Mangalia, momentan în paragină. Capacitatea ar urma să fie de 5-6.000 de locuri.

GSP.ro a vizitat stadionul din Mangalia în această vară (Vezi aici foto și video de la arena aflată la doi pași  de Cetatea Callatis)

Vezi și: EXCLUSIV Liderul din Liga 2 se mută la malul Mării! S-a înțeles cu un oraș care îi va oferi 500.000 de euro anual

Clasament Liga 2

liga 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  10 Decembrie 2018, 19:30

sper ca nu vor promova sa fie un nou satelit fcsb!

fibra
fibra  •  10 Decembrie 2018, 13:37

Probabil că nu vor avea drept de promovare după regulament, bineînțeles dacă se respectă ceva pe meleagurile astea.

ray51
ray51  •  10 Decembrie 2018, 12:19

Bre, nu spune hop pana n-ai trecut ! E timp berechet sa ajungeti pe 5-6.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează