FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

EXCLUSIV Petrolul țintește un președinte de Liga 1! Eugen Pârvulescu e marele favorit să-i ia locul lui Marius Stan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 15:00

Petrolul se gândește și la alte transferuri, nu doar la cele de fotbaliști. 

Rămași fără Marius Stan, dat afară de sponsorul principal după ce și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou post de primar al municipiului Galați, ploieștenii au început căutările pentru un nou oficial al clubului.

Din primele informații venit de la Ploiești, șefii "lupilor" sunt tentați și încântați de varianta Eugen Pârvulescu pentru postul de președinte.

"După plecarea lui Stan, Pârvulescu este principala variantă pentru conducerea Petrolului. Există un interes și s-a luat legătura cu el. Singura problemă este că ar avea aproape finalizate tratativele cu altă echipă din Liga 2. Este unul dintre oamenii care cunosc excelent fenomenul, un om de sport care ar putea ajuta echipa în ceea ce privește lupta pentru promovarea în L1", susțin sursele GSP.RO.

Informații confirmate chiar de alte persoane importante din cadrul echipei din Ploiești: "Se dorește aducerea lui Pârvulescu, dar Csikszereda Miercurea Ciuc ar fi ajuns deja la un acord cu el pentru funcția de președinte. Rămâne de văzut dacă vom reuși să-l convingem să vină la Petrolul”.

Eugen Pârvulescu a fost ultima dată la Dunărea Călărași în L2, dar a decis să plece de la echipă din cauza situației delicate. În trecut a condus clubul Pandurii Târgu Jiu în cea mai bună perioadă a sa, când a evoluat în grupele Europa League. Ex-arbitru divizionar A, a fost președinte la Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj Napoca şi pentru o scurtă perioadă la Academica Clinceni. O bună perioadă de timp a mai ocupat funcţia de director al CSM Mediaș.

În acest moment, după 21 de etape, Petrolul e pe locul 8 în clasamentul Ligii secunde, cu 31 de puncte, cu 10 mai puțin decât liderul la zi, UTA Arad. Reluarea sezonului de "matineu" este programată pe 22 februarie, Petrolul urmând să joace cu Dunărea Călărași, la Ploiești.

Petrolul, cantonament în Belek

EXCLUSIV Petrolul țintește un președinte de Liga 1! Eugen Pârvulescu e marele favorit să-i ia locul lui Marius Stan

Ajunși aseară la Belek, petroliștii au început treaba în această dimineață, atunci când a fost programat și primul dintre cele două antrenamente ale zilei. Ședința s-a desfășurat pe baza sportivă „Corendon”, iar Costel Enache nu și-au menajat deloc elevii, pe parcursul celor mai bine de 90 de minute cât s-a întins antrenamentul. Toți cei 23 de jucători s-au pregătit la intensitate normală,  iar după-amiaza va fi la fel de încărcată, cu un al doilea antrenament și cu o ședință de recuperare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează