FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

EXCLUSIV Rădoi și Dică au preluat o nouă echipă și au făcut deja primele achiziții! Vin și întăriri de la Steaua. FOTO + declarații de la prezentare

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 15:38

Nicolae Dică este noul antrenor al grupării de Liga a 3-a SCM Pitești. Mirel Rădoi vine și el alături de fostul lui secund ca director tehnic! 

UPDATE 17:30

Declarațiile făcute de antrenorul lui SCM Pitești, Nicolae Dică, la prezentare:

"Acest oraș ar trebui să aibă o echipă în prima ligă pentru că a dat foarte mulți jucători fotbalului românesc. Am venit cu gînduri mărețe, să muncesc, să duc echipa cît mai sus, să ajung acolo unde a fost clubul în urmă cu 10-15 ani. Orașul merită acest lucru.

Am obiectivul de a ajunge pe primul loc, am încredere în jucătorii pe care îi voi aduce, condițiile sînt foarte bune pentru eșalonul trei, am încredere că ne vom îndeplini obiectivul.

Din jucătorii pe care i-am găsit la echipă unii nu vor mai rămîne, vor veni unii în care am încredere și-mi pot pune baza că promovăm. Sper ca la finalul returului să ne bucurăm și echipa să fie în liga a doua. Vreau să-i aduc pe Cotigă, Stancu, Năstăsie (ex-Steaua și Viitorul), Șerban (ex-Viitorul). Vor mai veni și alții pe parcurs. Ciprian Tănasă a semnat deja".

UPDATE 17:00

Dică a fost prezentat oficial astăzi și a  anunțat că printre achiziții mai sînt Năstăsie (mijlocaș, 23 de ani) și Ciprian Tănasă (atacant, 34 de ani). 

Cei doi au ca obiectiv promovarea la finalul acestui sezon în Liga a 2-a.  SCM Pitești e pe locul 7, la 9 puncte de primul loc, în Seria a 3-a.

Rădoi și Dică îl vor înlocui pe Constantin Schumacher, cel care a bătut palma cu Petrolul.

Foștii steliști au făcut deja și primele două achiziții. Azi au semnat doi jucători de la Muscelul Cîmpulung. Este vorba despre Bogdan Stancu (20 de ani) și George Cotigă (25), stoperi cu 7 goluri marcate
împreună pentru echipa de ligă a 3-a. Stancu a făcut pregătirea de vară cu Rapid, dar jucătorul impresariat de Dani Coman nu s-a înțeles cu giuleștenii. 

Noii antrenori ai piteștenilor vor să aducă și 6-7 juniori de la Viitorul. De asemenea, sînt dați la sosiri și 3 fotbaliști de la Steaua, însă numele acestora nu a fost încă divulgat. 

Echipa este susținută de Consiliul Local și a pornit campionatul cu un buget de 1,3 milioane lei. Neaga a fost antrenorul în primele etape, dar a fost demis și înlocuit apoi cu Schumacher. 

Emilian Florescu (corespondent Clar TV Cîmpulung)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
liviu79pit
liviu79pit  •  29 Decembrie 2015, 08:26

Echipa asta viseaza ca din vara sa se numeasca Fc Arges. Mai ramane sa si poata.

para.para
para.para  •  29 Decembrie 2015, 00:24

"... să duc echipa cît mai sus, să ajung acolo unde a fost clubul în urmă cu 10-15 ani." Chiar, oare unde a fost scmp in urma cu 10 - 15 ani ???

ortega
ortega  •  28 Decembrie 2015, 22:39

De la fcsp la scmp ... sau din lac in put ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează