FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC SNAGOV

EXCLUSIV Scene halucinante la FC Snagov! Jucătorii au BOICOTAT reunirea și ies la atac cu o scrisoare-manifest! Antrenorul PLEACĂ și vine un fost rapidist

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 09:00

Sportul Snagov este liderul la zi din Liga a 2-a, însă situația de la echipă este tot mai gravă. Problemele financiare îi apasă pe jucători, care au refuzat să revină din vacanță deși antrenorul Laszlo Balint fixase, inițial, reunirea echipei pentru această dimineață. 

Fotbaliștii au trimis o scrisoare-manifest în care își „strigă” nemulțumirile. Neplătiți de două luni și jumătate, având condiții de antrenament sub nivelul eșalonului în care joacă și cu multe alte probleme, jucătorii cer rezolvarea problemelor, în caz contrar refuzând să vină chiar și joi, când a fost reprogramată reunirea.

IATĂ MAI JOS ÎNTREAGA SCRISOARE A JUCĂTORILOR:

„Fotbalul este un sport minunat, cel mai mediatizat din Europa și, totodată, cel mai îndrăgit. Mii de copii practică acest sport, visând să ajungă și ei fotbalițști profesioniști. Tocmai din acest motiv, pentru ei și nu numai, exemplele din fotbalul profesionist ar trebui să fie motivația supremă de a-și urma visul.

Din păcate, la noi, la Sportul Snagov, exemplul nu este cel mai stimulant, nu din punct de vedere sportiv, pentru că acolo suntem lideri într-un campionat foarte puternic, ci din punct de vedere organizatoric, administrativ și financiar.

Noi, toți jucatorii Sportului Snagov, considerăm că am ajuns într-un punct în care trebuie să tragem un semnal de alarmă. Din iulie până în 8 decembrie am muncit foarte mult, în condiții care sunt departe de performanțele pe care le-am obținut pe teren.

S-a văzut la televizor calitatea terenului de la Snagov, teren pe care noi ne-am antrenat zi de zi, cu excepția unei perioade scurte în care am folosit terenul de la Periș. Noi riscăm accidentări în fiecare zi, antrenându-ne pe acel teren, mai ales că nici nu am avut doctor la echipă.

Vitaminizare nu am avut, cu excepția cantonamentului din vară. Au fost zile în care ajungeam la stadion și echipamentul de antrenament încă nu era uscat. La fiecare antrenament, ne hidratăm cu apă care costă 0,80 RON bidonul de 2 litri.

După ce s-a descoperit că în bucataria de la stadion mișună șoarecii, s-a sistat și masa de prânz pe care o serveam imediat după antrenament, ceea ce a fost o mare problemă mai ales pentru jucătorii din București, care făceau naveta (bineînțeles, nedecontată de către club…). Însă cea mai mare și apăsătoare problemă pentru noi este situația financiară instabilă a clubului, care a dus ca în acest moment să avem restanțe salariale importante, ultimii bani pe care i-am luat fiind o jumătate de salariu din luna octombrie, înainte de Crăciun cu 2-3 zile, asta în condițiile în care ni se promisese că până de Crăciun vom fi cu banii la zi…

Conducatorii clubului ne-au spus mereu să avem răbdare până în decembrie, când echipa se va muta în alt oraș și toate aceste probleme se vor rezolva. Am înțeles situația, ne-am comportat într-un mod profesionist, trecând peste toate dificultățile și concentrându-ne să obținem cele mai bune rezultate posibile, însă iată că am ajuns în luna ianuarie și lucrurile nu au evoluat absolut deloc către soluționarea acestor probleme.

Decizia noastră, a tuturor jucătorilor Sportului Snagov, este să protestăm față de toată această lipsă de respect cu care suntem tratați, prin neprezentarea la reunirea lotului după vacanța de iarnă. Pentru că asta vrem, după o jumătate de sezon în care am performat peste așteptări: să fim respectați! Este un contract între noi și club, și cerem doar respectarea obligațiilor pe care le are clubul față de noi. Atât și nimic mai mult!”, se arată în scrisoarea trimisă de jucătorii Snagovului către GSP.RO. 

Laszlo Balint e pe picior de plecare. Vine Măldărășanu!

Laszlo Balint, tehnicianul care a dus-o pe FC Snagov pe primul loc e decis să părăsească formația, deranjat și el de problemele de la echipă. Eșecul mutării la Mangalia și faptul că problemele sunt departe de rezolvare, l-au convins pe Balint să plece. 

Antrenorul a avut o rundă de discuții cu șefii, însă probabil că va mai urma una, care va fi decisivă. Este de așteptat ca săptămâna aceasta discuțiile să se finalizeze și Marius Măldărășanu să preia echipa, anunță surse din club. Alături de Balint e de așteptat să mai plece o serie de jucători importanți. 

Ignore pentru Ziua Națională a României » Care e singurul club din Liga 1 care n-a transmis niciun mesaj

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”


Comentarii (6)
sibelius
sibelius  •  14 Ianuarie 2019, 19:27
Postat de Gabi Simon pe 14 Ianuarie 2019, 12:34

Nu au ce cauta FC. Snagov in prima liga,caci ar trebui sa se faca atunci o liga de doua serii Bucurestiul intr-o serie si provincia intr-o serie,caci sunt prea multe si asa. Nu vedeti ca sunt orase mari si nu au echipe nici in Liga a 2a . Suntem o tara de oameni care isi cauta fara scrupule doar interesul lor,si doresc daca s-ar putea ca Liga 1 sa fie doar cu echipe din Bucuresti si zona apropiata. Nu e normal asa ceva,dar la noi e posibil. De aceea echipele din provincie nu mai au loc de astia pt ca toata ziua la tv se vb doar de FCSB, Dinamo si restul printre picaturi.

E Snagovul de vina pentru absenta echipelor de traditie din liga I sau a II-a? Daca dispare Snagovul o sa faca Timisoara o echipa buna din doua mediocre si una slaba? Va ploua cu bani la Braila? O sa invie Jiul Petrosani sau Tg Mures? O sa apara un arab sa investeasca in UTA? Nu cred.

110146613198286
Gabi Simon  •  14 Ianuarie 2019, 12:34

Nu au ce cauta FC. Snagov in prima liga,caci ar trebui sa se faca atunci o liga de doua serii Bucurestiul intr-o serie si provincia intr-o serie,caci sunt prea multe si asa. Nu vedeti ca sunt orase mari si nu au echipe nici in Liga a 2a . Suntem o tara de oameni care isi cauta fara scrupule doar interesul lor,si doresc daca s-ar putea ca Liga 1 sa fie doar cu echipe din Bucuresti si zona apropiata. Nu e normal asa ceva,dar la noi e posibil. De aceea echipele din provincie nu mai au loc de astia pt ca toata ziua la tv se vb doar de FCSB, Dinamo si restul printre picaturi.

10210620254077487
Sorin Arotăriţei  •  14 Ianuarie 2019, 11:14

Tot răul spre bine. Liga 1 ar putea "scăpa" la vară de ilfoveni şi cu siguranţă nu are nevoie de FC Snagov. Ar juca la Chiajna sau Voluntari cu 100 de spectatori... Îmi pare rău de jucători, dar sper ca acest club să rămână în Liga 2 sau Liga 3, că exact FC Snagov lipseşte în Liga 1...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează