LIGA 2    •   TRANSFER

EXCLUSIV Se naște o nouă forță în Liga a 2-a! Antrenorul a fost schimbat, iar planurile sunt mari: "Am discutat și cu Petrolul, dar am ales să vin aici"

Articol de — Vlad Nedelea Marti, 19 Iunie

Discuțiile dintre Sportul Snagov și FC Brașov au eșuat în ultimul moment, însă formația care evoluează la Ștefănești își continuă activitatea și se pregătește serios pentru următorul sezon.Snagovul a renunțat la Valeriu Răchită și l-a adus în locul acestuia pe Gyuszi Balint, fostul tehnician de la Miercurea Ciuc și ASA Târgu Mureș, care a semnat pe doi ani. Iar planurile sunt mari la Snagov.

"E o provocare pentru mine. Voiam să antrenez la Liga a 2-a. Mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate. Am discutat și cu Petrolul. Dar aici oamenii au fost perseverenți.

Vrem să jucăm un fotbal frumos și să ne batem pentru locurile fruntașe. Ne propunem promovarea, dar în acest sezon, în care vor fi echipe importante în Liga a 2-a nu este obligatorie", a zis Balint.

Discuțiile cu Brașov au picat în ultimul moment

Gyuszi Balint cunoaște negocierile cu AS SR Brașov pentru ca Sportul Snagov să preia numele și să se mute în Brașov. E dezamăgit că totul a căzut în ultimul moment, însă e convins că Snagovul poate face o figură frumoasă în sezonul următor.

"Au fost discuții ca echipa să meargă la Brașov. La un moment dat totul era bătut în cuie, cel puțin la nivel verbal. Au intervenit ceva probleme când s-au apropiat de semnarea actelor și totul a picat.

Pentru mine ar fi fost o chestie extraordinară să antrenez FC Brașov. A contat mult însă că șefii m-au vrut și am ales FC Snagov. Pot face o echipă bună, să atrag jucători buni", a mai zis Balint.

35734888 1818487481548215 271158460970696704 n

"Rămâne un nucleu de jucători din sezonul trecut, dar vom aduce juccători importanți care să ne ajute să facem un sezon bun la anul. Pot veni chiar jucători cu experiență la Liga 1" Gyuszi Balint

"Clubul este foarte stabil din punct de vedere financiar. Putem face lucruri frumoase. E bine că nu e presiune cu vreun obiectiv impus, ne putem dezvolta cum trebuie" Gyuszi Balint

"La Snagov se construiește o echipă frumoasă. Proiectul este foarte interesant. Noul patron, Victor Angelescu, e un băiat tânăr, ambițios, care își dorește să facă o echipă solidă. Pe Gyuszi eu îl consider un antrenor de top pentru România, care pe viitor sigur va antrena în Liga 1. Mă refer la viitorul apropiat. Îl cunosc bine și sunt convins că Snagovul va fi foarte puternică" Bogdan Apostu 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet