FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

EXCLUSIV Vine „SMURD-ul” la U Cluj? Gigi Mulțescu, favorit să preia „șepcile roșii”

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 09:26

Cei din conducerea lui U Cluj se gândesc să-l aducă pe Gigi Mulțescu (67 de ani), în speranța că acesta va reuși să revitalizeze echipa aflată pe penultimul loc din Liga 2.

După ce U Cluj a ratat promovarea în Liga 1 la baraj sezonul trecut, echipa era văzută ca una dintre marile favorite în acest sezon de Liga a 2-a. Înlocuitorul lui Lobonț pe banca tehnică, Cristi Dulca, nu a reușit însă să adune puncte și a fost înlocuit cu Adrian Falub, dar nici el nu a rupt gura târgului. Sursele Gazetei susțin că cei de la Cluj ar fi în discuții cu Gheorghe Mulțescu.

Tehnicianul este supranumit „SMURD” pentru capacitatea sa de a revitaliza rapid și din mers echipele aflate în impas, astfel că este văzut ca fiind o variantă salvatoare. Rămâne de văzut dacă se va concretiza, având în vedere că la Cluj există doi poli de putere care se luptă pe decizii în conducerea clubului.

Actualul antrenor, Adrian Falub, nu dorește să rămână pe banca lui U Cluj, așa cum a declarat recent: „Sper ca acesta să fie cel mai scurt mandat din viaţa mea pe banca tehnică a unei echipe. Nu ştiu dacă a înţeles toată lumea foarte exact şi de aceea o spun explicit: sunt antrenorul interimar al echipei. Rolul meu în pregătirea sportivă a Universităţii se încheie în momentul în care vom găsi antrenorul cu care să plecăm la drum într-un proiect de lungă durată. Eu stau acum pe bancă doar conjunctural, pentru că nu puteam acţiona impulsiv şi să numim un antrenor sub presiunea timpului”.

2007este anul în care Mulțescu a mai antrenat-o pe U Cluj pentru o perioadă scurtă

3 punctedin 6 meciuri a strâns U Cluj în acest sezon al ligii secunde

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Ilie Stan explică secretele succesului de la Gloria Buzău: „Am venit într-un loc unde am parte de liniște!” + ce zice despre FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  17 Septembrie 2019, 19:38

Il arata pe Multescu la Petrolul pentru ca is datori de anul trecut de la instalarea lui MUltescu si U cluj a pierdut la Petrolul cu 1-0 ( fara un sut la poarta ) incercand sa revitalizeze Petrolul pentru promovare si asa si-a compromis U Cluj promovarea ! Asta denota ca si ziaristii scriu la comanda ....sau au cunostinta de sforile trase in campionatul Romanesc de la Padureanu incoace ! Doar ca tac si mai si fac ...si noi aflam dupa prescrierea faptelor ! Vedeti, cititi si ganditi !

1391972634181505
Adrian Popescu  •  17 Septembrie 2019, 11:34

Despre CFR am citit bârge de colțul străzii și dezvăluiri de mahala iar despre U Cluj în schimb puneți batista pe țambal...s-au schimbat regulile jurnalistice prin ziarul bulgaro-româno-elvețian și trebuie să luăm aminte...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  17 Septembrie 2019, 11:31

Un nou articol slab marca Vrânceanu...Nu te-au învățat despre piramida inversată? Care sunt cei doi poli de putere? Ne lași în ceață să ne facem scenarii?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează