FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - METALOGLOBUS 2-0

"Expulzată" la Târgu Mureș, U Cluj a revenit cu victorie în liga secundă! Fostul căpitan al naționalei a înscris pentru "Șepcile Roșii"

Momentul în care Florescu deschide scorul. Captură TV Telekom Sport
Momentul în care Florescu deschide scorul. Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 19:33

U Cluj a debutat cu victorie la revenirea în Liga a 2-a. Cu o evoluție solidă, "Șepcile roșii" au învins-o pe Metaloglobus, 2-0, și își anunță încă din start candidatura la promovare.

"Expulzată" la Târgu Mureș din cauza festivalului " Untold", care se desfășoară zilele acestea pe Cluj Arena, U Cluj a dominat în totalitate prima repriză și a deschis scorul în minutul 38, prin George Florescu, fostul căpitan al primei reprezentative, care a înscris cu un șut din interiorul careului.

Echipa lui Adrian Falub și-a mărit avantajul după pauză, când Cristian Gavra, fotbalistul adus de la Viitorul, a înscris în viteză după un atac prelungit.

Metaloglobus a profitat de faptul că jucătorii lui "U" s-au relaxat după marcarea golului secund și și-au creat câteva ocazii importante de gol, dar poarta ardelenilor a rămas intactă până la final.

Ce a declarat Falub după meci

"Am fost mai bine organizați din punct de vedere tactic. Am construit în prima repriză, dar am jucat mai slab în repriza secundă. Putem juca mai bine, nu am fost străluciți azi, dar importante sunt cele 3 puncte. Ne-a afectat că nu am jucat acasă, dar important e că am câștigat. Victoriile îți aduc încredere și personalitate.

Avem jucători cu mare experiență, știu ce înseamnă U Cluj și ne pot ajuta în continuare. Avem un mix între jucătorii în vârstă și cei tineri și sper să reușim să luăm puncte în etapele viitoare. Sunt echipe bune, echipe care au investit. Va fi foarte greu să promovăm în Liga 1, trebuie să ne îmbunătățim jocul", a declarat Falub, antrenorul lui "U", la TV Digi Sport.

"E foarte important că am luat cele 3 puncte, am debutat cu dreptul. Sperăm să avem o atitudine de învingători. E bine că au văzut și jucătorii noi ce înseamnă atmosfera din tribunele Universității. Chiar dacă am jucat în depalsare, noi ne-am simți acasă, fanii au venit în număr mare să ne susțină.

Nu va fi ușor să promovăm. Avem contracandidate serioase, spre deosebire de anul trecut, când evoluam în Liga a 3-a. Totuși, avem o echipă cu jucători de valoare. Suntem un grup unit și e foarte important că ne-am îndeplinit obiectivul de a debuta cu victorie" George Florescu, marcatorul primului gol

Echipele de start:

U Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Abrudan, Kosnic, Taub - G. Giurgiu , G. Florescu - D. Dumitrescu, Cr. Ene, M. Coman - Gavra
Antrenor: Adrian Falub

Metaloglobus: Anca-Trip - Pham Huy, Caramalău, Sava, Sane - Şt. Niculae, Ant. Popa, Bîrsan, Culda - Ghenovici, Potecea
Antrenor: Bogdan Andone

Programul primei etape: 
Azi, U Cluj - Metaloglobus 2-0
Sâmbătă, 4 august
Energeticianul - Luceafărul Oradea 11:00
CS Mioveni - Academica Clinceni 11:00
FC Argeş - CS Baloteşti 11:00
Aerostar Bacău - Pandurii Tg. Jiu 11:00
Unirea Brăila - Ripensia 11:00
Farul - ACS Poli Timişoara 13:00*
Petrolul - Sportul Snagov 15:30*
Duminică, 5 august
Daco-Getica - UTA Arad 13:00*
ASU Poli Timişoara - Chindia Târgovişte 15:30*
* meciurile sunt în direct pe Digi 1, Telekom 1, Look

Vezi și: LIGA B // Începe un sezon exploziv! Program, televizări, cote la pariuri + Totul despre marile favorite ale ligii secunde

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
2004295639594333
Catalin Spataru  •  04 August 2018, 09:20

cum puteti numi “capitan al echipei nationale” un jucator de fotbal cu 11 meciuri la nationala, fara vreo realiare notabila ?

poison_4
poison_4  •  04 August 2018, 08:44

Nea Gigi a ținut cu Metaliglobus.

traian_v
traian_v  •  03 August 2018, 23:54

Numai "U" !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează