FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Fanii Petrolului au răbufnit după cazurile de Covid-19 de la echipă: „Să vă fie rușine! Numai suferință și tristețe ați produs”

Fanii Petrolului au răbufnit după cazurile de Covid-19 de la echipă
Fanii Petrolului au răbufnit după cazurile de Covid-19 de la echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 19:33 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 22:00

Șapte cazuri de coronavirus, șase fotbaliști și un membru din staff, au fost confirmate la Petrolul. Fanii denunță lipsa de profesionalism de la echipă. 

Fanii ploieșteni nu se află în cele mai bune relații cu șefii Petrolului. Ultimele evenimente, care pun în pericol promovarea în Liga 1, au umplut paharul. Printr-un comunicat, suporterii cer mai multă transparanță din partea conducătorilor. Pe site-ul oficial al formației, nu există până în acest moment nicio comunicare pe această temă. 

Fanii Petrolului acuză conducerea

„Ce se întâmplă la clubul nostru în această perioadă este peste puterea noastră de a înțelege și a accepta! Cum este posibil ca dintre toate cluburile cu care ne luptăm la promovare, Petrolul să ajungă un focar de coronavirus? Probabil mulți consideră că este inadmisibil ca tocmai acolo unde vorbim de toate condițiile necesare pentru performanță să apară acest virus! Totuși, totul este posibil acolo unde la conducere este o echipă lipsită de profesioniști, fără aptitudini de conducători! S-a dovedit din nou că nu au știut cum să gestioneze activitatea din cadrul clubului, mai ales acum, în plină pandemie!

Ținând cont de faptul că până în prezent nu există o poziție oficială a FC Petrolul Ploiești, poziție așteptată de toată suflarea petrolistă, ne face să ne punem foarte multe întrebări. De unde va avea clubul 100.000 de lei să plătească amenda? Oare câte se puteau face cu acești bani atât la club cât și la academie? Ce ”surprize” ne mai pregătește partenerul finanțator în viitorul apropiat? 

Nu ar fi de mirare ca și de această dată, într-un posibil comunicat de presă, conducerea clubului să scoată vinovat publicul, așa cum o face de fiecare dată. Tot timpul s-au plâns de presiune, pe când noi nu doream decât un singur lucru: PROFESIONALISM! Iată că din nou ”așa zisa noastră presiune” s-a dovedit a fi îndreptățită! Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori! Numai suferință și tristețe ati produs la clubul nostru drag, pentru care am luptat din greu să îl ținem în viață!

PS: Peluza I Ilie Oană solicită ca de îndată oficialii clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!”, se arată în comunicatul fanilor ploieșteni. 

VIDEO / De ce s-a certat Younes Hamza cu fostul său antrenor de la Petrolul, Cosmin Contra

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV TAS a anunțat decizia în cazul apelului făcut de UTA! Ce se întâmplă cu play-off-ul din Liga 2

LIGA 2. Claudiu Niculescu i-a pus gând rău Rapidului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  04 Iulie 2020, 21:03

Nu stiu ce treaba are profesionalismul cand virusul are raspandire comunitara... puteau sa-l ia de oriunde. In plus Prahova este unele din judete cu focar puternic de covid. Atata timp cat nu s-a incercat nu stiu ce musamalizare este doar o intamplare... obisnuiti-va, cazurile o s-o ia in sus, fix cum se intampla in america.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează