FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Fanii rapidişti au virat în contul clubului banii pentru taxele recursului de la TAS

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 22:36

Suporterii rapidişti au virat în conturile clubului 75.620,82 lei, 880,34 euro şi 500 dolari, suma totală reprezentînd aproximativ 23.000 de franci elveţieni, necesară achitării taxelor recursului la TAS.
"În contul clubului s-au strîns şi astăzi 16.706,91 lei, 500 dolari şi 358,84 euro. Mulţumim celor care ne sprijină şi promitem din nou că actuala administraţie va face tot ce este posibil pentru ca Rapid să meargă mai departe. Suma totală a ajuns la 75.620,82 lei, 880,34 euro şi 500 dolari şi va fi cheltuită doar pentru a ne afirma dreptatea la TAS", se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al clubului giuleştean semnat de administratorul judiciar Cristina Andronache.
Pentru a depus apel la TAS, Rapid avea nevoie de aproximtiv 20.000 de franci elveţieni.

În contul grupării giuleştene vor mai fi însă virate şi sumele obţinute după încheierea diverselor licitaţii pe care fanii le-au iniţiat online. Tricouri, ghete şi diverse alte obiecte aparţinînd unor foşti sau actuali fotbalişti, precum Daniel Pancu, Ovidiu Herea, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Marius Niculae sau Mircea Bornescu, sînt în prezent scoase la vînzare pe internet.

Potrivit unor surse din cadrul FC Rapid, campania de donaţii a suporterilor a apărut ca urmare a întîrzierilor clubului Astra Giurgiu la plata ultimelor două rate din transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă. Rapid are de încasat 300.000 de euro de la gruparea giurgiuveană, care nu a achitat suma nici după decizia definitivă şi irevocabilă pe plan naţional a Comisiei de Recurs a FRF. Mijlocaşul Alexadru Ioniţă II a fost transferat la sfîrşitul anului trecut de la Rapid la Astra Giurgiu în schimbul a aproximativ 500.000 de euro. Ultima tranşă din această sumă trebuia achitată de Astra conform contractului la 30 aprilie.

Clubul giuleştean, aflat în procedură de insolvenţă, traversează o acută criză financiară şi nu dispunea de suma necesară recursului la TAS. Rapid a deschis acţiune împotriva deciziei Comisiei de Apel a Administraţiei de Licenţiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, achitînd, în 5 iunie, suma de 1.000 de franci elveţieni, reprezentînd taxa de înscriere a recursului, iar în 6 iunie a trimis la Lausanne toată documentaţia printr-un curier.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  12 Iunie 2014, 18:12

Felicitări, copii! Obligatoriu Înainte! Respect Cristina Andronache si suporterilor Inteligenți- ai noștri si ai tuturor rivalelor! Cat despre idioti...unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...cu atât mai puțin eu. RAPID FOREVER!

dangp
dangp  •  12 Iunie 2014, 08:30

Hai Rapid!

zweepslag
zweepslag  •  11 Iunie 2014, 20:13
Postat de dankressman.1.1.1 pe 11 Iunie 2014, 19:40

Ce studii sociologice faci tu bai diliule? Poate cauti bul.angii in cour sa vezi daca a mai ramas vreo ramasita de la alta soula:):):):) Sau te-a pus Beatrix sa faci investigatii daca merita sau nu sa ocupe India?

,a obligi sa ti vorbesc pe limba ta de curva bolsevica ciortvaia materi de derebedeu scelerat,histironico-disarmonico scalamb,scarba de de roman nou-efctiv BOU! SYKTIR neam de sluba bolsevica!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează