FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - FARUL

Ianis Zicu și-a făcut calculele pentru ultima etapă: „Clujul e afară din play-off, Petrolul, la fel! Nu am niciun dubiu”

Ianis Zicu e sigur de calificarea în play-off
Ianis Zicu e sigur de calificarea în play-off

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 22:18 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 00:16

Ianis Zicu (37 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, și-a făcut calculele pentru play-off, imediat după ce echipa sa a plecat cu un punct de pe „Ion Oblemenco”. Farul - FC U Craiova s-a terminat 0-0, în ultimul meci al „marinarilor” din sezonul regular.

  • Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat din Liga 2, 11 echipe păstrează șanse matematice la play-off! Toate calculele sunt AICI!
  • Farul ocupă în acest moment locul 3, cu 32 de puncte, însă constănțenii nu vor mai juca în ultima rundă, ci vor sta la mâna rezultatelor.
  • Toate confruntările se vor desfășura în același timp: duminică, 28 martie, ora 15:00! Primul criteriu de departajare în caz de egalitate când se trage linia este rezultatul meciurilor directe, apoi golaverajul.

„Cred că ați văzut că am încercat să câștigăm. Din păcate, nu am marcat, dar sunt bucuros că am astfel de jucători. În decurs de un an, am făcut o echipă care să pună probleme Craiovei și să nu le dea prea multe șanse. 

Azi am obținut doar un punct, dar e un punct care ne ajută în continuare. Clujul e afară, Petrolul e afară (n.r din play-off). E afară și una dintre Călărași sau Viitorul Târgu Jiu. Sunt șanse, mergem înainte cu încredere. Se vor juca 100% și nu am niciun dubiu că se va întâmpla ceva care să nu fie în regulile fair-play-ului. Cred că am arătat bine, nu am arătat ca o echipă speriată”, a afirmat Zicu.

Ianis Zicu: „N-ar fi o minune, ci un lucru firesc!”

„Eu n-am considerat niciodată că în ultima etapă stăm, ci că noi am jucat primii. Am jucat noi, acum așteptăm o minune, deși nu e o minune, e un lucru firesc și avem nevoie de puțină șansă. După ce am văzut ultimele meciuri și ce erori de arbitraj au fost... inclusiv la Slatina. Petrolul a ieșit cum a ieșit, Clujul a ieșit cum a ieșit. Avem 32 de puncte, ne mândrim cu ele și ne dau șanse să rămânem în primele șase”, a spus Zicu, la Digi Sport

Calcule pentru play-off în Liga 2: U Cluj sau Petrolul, OUT!

FC U Craiova, Viitorul Tg. Jiu, ASU Poli și CS Mioveni sunt ca și calificate în play-off. Farul stă la mâna rezultatelor, întrucât nu va juca în runda de la finalul săptămânii. Unul dintre duelurile decisive este Metaloglobus - Rapid - locurile 6, respectiv 8 - ambele cu același punctaj (30). Cine învinge duminică intră sigur în play-off.

De asemenea, cert este că una dintre U Cluj sau Petrolul va rata play-off-ul, întrucât cele două cluburi de tradiție, aflate la jumătatea clasamentului, se întâlnesc în epilogul turneului regular din B.

Programul ultimei etape din Liga 2

VIDEO Ianis Zicu a povestit calvarul pe care l-a trăit în Coreea de Sud: „Eram deprimat total! După șase luni am clacat”

Citește și alte știri din Liga 2: 

U Cluj sau Petrolul, OUT! Ce șanse mai are Rapid, după meciul de azi din Bănie » Urmează o ultimă bătălie infernală în Liga 2: echipele ca și calificate în play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Martie 2021, 18:06
Postat de amicu pe 23 Martie 2021, 22:45

Zicule, ai omis Mioveni si Miercurea ciuc. Ambele au meciuri usoare si ambele trec peste voi in clasament. Iar la Metalo-Rapid, cine castiga, va mai coboara un loc.

pai s-a vazut! poate ca Farul nu merita playoff, dar ce s-a intamplat la metaloglobud-rapid a fost o mizerie de meci! drept si ca jumatate din jucatorii de la metaloglobus sunt fosti rapidisti! alde Herea nu s-au omorat cu firea!

amicu
amicu  •  24 Martie 2021, 10:58
Postat de 1948 pe 23 Martie 2021, 23:28

cei de la farul au sansa lor, destul de mare si la cum joaca, vor promova sigur.Joaca frumusel.

au jucat. Ultima etapa stau si sunt la mana rezultatelor. Dar au fost si ajutati. Meci castigat la masa verde si vedeti si arbitrajele. Iti dau un exemplu. Acum doua etape Viitorul Pandurii marcheaza gol, arbitri in anuleaza desi jucatorul viitorului era in 2m regulamentar pozitionat

5340107106060537
Paul Alin Morar  •  24 Martie 2021, 06:32

Zicule, sper să nu promovați ca să aibă ocazia Marica să vină mai des la Cluj. I se potrivește orașul de minune!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează