FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Farul își face planuri de Liga 1! A adus 8 jucători noi, printre care 3 foști campioni ai României cu Steaua și Urziceni + un fost atacant la Vaslui

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 11:22

Farul Constanța a cîștigat amicalul cu Înainte Modelul, scor 2-0. Deși veniseră cu doar cîteva zile în urmă, cîteva noile achiziții ale Farului au jucat din primul minut.

"Rechinii" au deschis scorul prin Adrian Pătulea în minutul 9, iar Sorin Chițu a majorat diferența în minutul 36. A fost primul meci de verificare al formației antrenate de Constantin Gache. 

Echipa de start a Farului a fost: Dinu – Meleandră, Fl. Pătrașcu, Topor, Barna – V. Ion, Plămadă, Nicorec, Cristocea – S.Chițu, Pătulea.

Pînă acum Farul i-a adus pe Onișor Mihai Nicorec (mijlocaș de 29 de ani), Răzvan Pădurețu (mijlocaș de 34 de ani), Epaminonda Nicu (fundaș de 35 e ani), Adrian Pătulea (atacant 30 de ani), Sorin Chițu (atacant de 35 de ani), Alin Pătrașcu (mijlocaș 25 de ani), Vasilică Cristocea (mijlocaș 35 de ani), Daniel Barna (fundaș de 28 de ani).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 August 2015, 11:36

Cum sa promovezi,daca aduci doar pensionari,peste 30 ani,care nu+si mai gasesc loc in alta parte ?

whiteredarad
whiteredarad  •  04 August 2015, 11:35

carnag3
carnag3  •  28 Iulie 2015, 14:03

Sa speram ca o sa fie mai bine , are o comuna de linga Bucuresti echipa in Liga 1 si sa nu aibe un oras ca Constanta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează