FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANȚA

Farul s-a reorientat rapid după ce Ilie Stan a plecat de la echipă » Cine va fi antrenorul echipei

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 13:58

Plecarea lui Ilie Stan de la cârma Farului Constanţa i-a pus la treabă pe responsabilii grupării conduse de Auraş Braşoveanu.

Soluţia găsită la nivelul conducerii tehnice vine de pe plan local şi îl readuce în postura de antrenor principal pe Ion Barbu.

Acesta va lucra alături de Gheorghe Mina, cel care va avea în grijă portarii echipei de pe Litoral. "Relaţiile interumane au decis situaţia delicată pe care o traversăm.

Nu schimbăm datele problemei după plecarea lui Ilie Stan. Încercăm să mergem mai departe", a precizat Auraş Braşoveanu, preşedintele Farului, la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dansulnorilor
dansulnorilor  •  27 Aprilie 2016, 01:37

Dar mult a mai stat si asta. Ce dracu, nu sta niciunul la noi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează