FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

FC Argeș a transferat de la adversara din Liga 2

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 20:37 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 00:15

FC Argeș se pregătește deja pentru sezonul următor care ar putea fi parcurs la nivelul primului eșalon. Antrenorul Ionuț Badea a făcut prima mutare la capitolul achiziții. 

Experimentatul mijlocaș Georgian Honciu (31 de ani), al doilea marcator al Dunării Călărași în sezonul încheiat pentru trupa pregătită de Cristian Pustai, a semnat pe doi ani cu piteștenii. 

FC Argeș a transferat de la adversara din Liga 2

FC Argeș se întărește

„Honciu este primul venit la capitolul achiziții. Discutăm și cu alți câțiva jucători pe care sper să îi convingem în perioada imediat următoare. Unul dintre ei este băiatul fostului nostru jucător Iulian Crivac, international de juniori Alexandru. Încercăm să îl putem readuce acasă”, a spus Cristian Gentea la Sport Total FM.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

CFR Cluj a găsit adversar pentru amical! Cu cine joacă duminică, în locul meciului de la Botoșani

FOTO Gafă de proporții pe unul dintre noile stadioane! Muncitorii au refăcut totul + acuze dure: „Sunt sute de nereguli”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează