FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - DINAMO

Sold out în câteva ore » FC Argeș a mutat meciul la Mioveni, dar fanii lui Dinamo au cumpărat deja toate biletele

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 17:10 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 17:35

Dinamo este la un pas de Liga 1, după 6-1 în tur cu FC Argeș. Iar fanii vor lua cu asalt stadionul de la Mioveni.

  • FC Argeș - Dinamo are loc sâmbătă, de la ora 21:00, la Mioveni. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Formația alb-roșie a primit 2.000 de bilete, ca urmare a unui protocol încheiat între cele două formații. Tichetele au fost puse în vânzare miercuri seară, iar Dinamo a anunțat azi că s-au epuizat toate.

„Remontada” imposibilă » Doi fotbaliști implicați în meciul nebun pierdut de Dinamo cu Foresta, de la 4-0, nu-i dau nicio șansă lui FC Argeș
FC Argeș - Dinamo
„Remontada” imposibilă » Doi fotbaliști implicați în meciul nebun pierdut de Dinamo cu Foresta, de la 4-0, nu-i dau nicio șansă lui FC Argeș

Fanii lui Dinamo au cumpărat toate biletele pentru partida cu FC Argeș

În doar câteva ore de la deschiderea caselor de bilete, la stadionul „Nicolae Dobrin”, fanii lui Dinamo au cumpărat toate tichetele.

SOLD OUT!

Câinilor, sunteți spectaculoși! Biletele pentru meciul de sâmbătă, destinate suporterilor dinamoviști, sunt sold-out la doar câteva ore de la deschiderea caselor de bilete! Vă mulțumim pentru susținerea necondiționată de pe parcursul întregului sezon! Cunoaștem faptul că avem mai mulți suporteri care și-ar fi dorit să vină la meci, însă suntem ferm convinși că vă vom face fericiți indiferent de locul din care veți privi meciul. 

HAI DINAMO.

 - mesaj Dinamo

În acest moment mai sunt bilete disponibile la tribuna a 1-a, pentru fanii celor de la FC Argeș, dar și pentru fanii lui Dinamo, care vor trebui să vină fără însemnele clubului. Acestea se vând la magazinul clubului piteștean și costă 20 de lei. Suporterii lui Dinamo și-au cumpărat bilete și în acea zonă, azi, și li s-a atras atenția să nu vină la meci cu fulare și steaguri.

FC Argeș se apără 

Acuzată de fanii lui Dinamo că a mutat meciul la Mioveni pentru ca dinamoviștii să nu vină în număr mare, FC Argeș se apără. Clubul piteștean a emis un comunicat în care a prezentat o parte dintre biletele vândute, pe acestea fiind trecută schema stadionului din Trivale, dorind să arate că nu a premeditat mutarea arenei.

În urma știrilor apărute în mass-media, dar și a postărilor de pe rețelele sociale referitoare la schimbarea stadionului unde se va disputa returul partidei cu Dinamo, clubul nostru face următoarele precizări. 

FC Argeș a tipărit deja de câteva zile biletele pentru partida retur cu Dinamo, iar acestea înglobează elemente care atestă faptul că partida urma să se dispute pe stadionul Nicolae Dobrin (se poate vedea în poză cum biletele includ schema stadionului în dreapta). 

Nu ne-am gândit nicio clipă ca această partidă să se dispute pe un alt stadion decât pe cel unde am demonstrat, de mai multe ori, că putem învinge orice adversar din lume, indiferent de nume. Astfel, orice acuzație ce încearcă să denatureze adevărul o considerăm parte a unui război psihologic ce nu face cinste fotbalului. 

Cum bine știți, bătrâna noastră arenă se va demola, iar situația în care se prezintă nu mai este demult conform standardelor perioadei în care ne aflăm. Problemele tehnice apărute în ultimele zile la nivelul instalației de nocturnă periclitează buna desfășurare a meciului, iar noi, chiar dacă unii poate nu ne mai dau șanse, vom lupta până în ultimul minut pentru șansa noastră și nu ne dorim ca probleme ce țin de nocturnă să dea peste cap visul nostru: REMONTADA. Am mai făcut-o și de aceea credem în ea.

 Pe 26 octombrie 1966, când nimeni nu ne mai dădea șanse să întoarcem marele Toulouse în cupele europene, după 3-0 în Franța, la retur am câștigat cu 5-1, după un gol la ultima fază a meciului. Am demonstrat atunci că nimic nu este imposibil. Ba mai mult, am mai făcut-o chiar și cu Dinamo. În 1979, până și trofeul era deja inscripționat cu numele și sigla lui Dinamo. Și totuși a ajuns la Pitești. 

Ba mai mult, așa cum a fost acordul dintre cele două cluburi, acord de la care clubul Dinamo a încercat de mai multe ori să se erijeze, dar nu este momentul să intrăm în detalii, clubul nostru a dat dovadă de bună credință și a oferit de la bun început mai multe bilete suporterilor dinamoviști decât cele 5% impuse de legislația în vigoare. Astfel, am demonstrat încă o dată că pentru noi fotbalul nu înseamnă nimic fără suporteri. 

Nu am încercat prin niciun tertip să îi împiedicăm pe suporterii dinamoviști să vină în număr mare la retur. Nu vom încerca niciodată să le îngrădim accesul suporterilor oaspeți, indiferent de miza meciului pe care urmează să îl disputăm. Mai ales când e vorba de suporterii echipei la care s-a consacrat FLOREA DUMITRACHE, probabil unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-a avut NICOLAE DOBRIN. Suporteri, indiferent de ce culori aveți lângă inimă, vă așteptăm sâmbătă seară, de la 21:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni! 

- comunicat FC Argeș

VIDEO. Totul despre FC Argeș - Dinamo:

Citește și: 

Dinamo n-ar promova, Hermannstadt ar retrograda! » Senatul pregătește LEGEA care va zdruncina Superliga

Președintele lui Dinamo explică: „De asta am zis că trebuie să ne luptăm pentru evitarea retrogradării, în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
rocky3
rocky3  •  02 Iunie 2023, 01:01
Postat de superdaniel72 pe 01 Iunie 2023, 17:56

Ciinilor, va doresc sa fi-ti distrusi, minim 100 ani, sa fi-ti plini de datorii, sa va urmareasca bancile si jucatorii, fiindca voi ati distrus Craiova,Netoiu 100% parte cu voi, si v-ati asumat-o cind i ati *** jucatorii ! Si voi ca si suporteri, si actionarii , sa va duceti acolo unde va este locul! Adica sa nu mai existati! ***!

Se vede că profesorii sunt în grevă prelungită! În altă ordine de idei, nu cred ca Argesul a mutat intenționat meciul in afară orașului, pentru că și piteștenii vor avea de suferit!

creeperno534
creeperno534  •  01 Iunie 2023, 22:41

Nimeni nu poate scapa de furia cainilor rosii!

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  01 Iunie 2023, 21:15
Postat de superdaniel72 pe 01 Iunie 2023, 17:56

Ciinilor, va doresc sa fi-ti distrusi, minim 100 ani, sa fi-ti plini de datorii, sa va urmareasca bancile si jucatorii, fiindca voi ati distrus Craiova,Netoiu 100% parte cu voi, si v-ati asumat-o cind i ati *** jucatorii ! Si voi ca si suporteri, si actionarii , sa va duceti acolo unde va este locul! Adica sa nu mai existati! ***!

Asa e cand fentezi scoala si pui mana pe taste neinstruit. Se alege praful de limba romana.... FIȚI SIGURI de asta! Asta nu e doar oltean, e sigur si gigist la cat e de prost!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează