FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

FC ARGEȘ - RIPENSIA / Săndoi acuză arbitrajul înaintea meciului de la Timișoara: "Vă reamintesc asta"

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 13:11

FC Argeș deschide la Timișoara, în disputa cu Ripensia, etapa cu numărul 15 din acest sezon de eșalon secund. Piteștenii caută toate cele trei puncte fără trei oameni de bază, Nilă, Buleică și Turda.

Antrenorul argeșenilor, Emil Săndoi, consideră că echipa sa a pierdut puncte importante în acest sezon pe greșeli de arbitraj.

”Consider că am fi putut să ne aflăm acum pe un loc mai sus în clasament dacă unele decizii de arbitraj nu ne-ar fi dezavantajat. Vă reamintesc că am beneficiat de o singură lovitură de la 11 m în 14 meciuri şi nu este corect!

În câteva partide am fost privaţi de nişte puncte importante în economia clasamentului. Dacă ni se acordau loviturile de pedeapsă cuvenite, la faze care impuneau clar aceste decizii, acum eram pe primul loc”, a declarat Săndoi.

Partida Ripensia-FC Argeș este mâine seară, de la ora 18.00, pe stadionul Dan Păltinișanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează