FOTBAL  »  LIGA 2  »  

FC Cetatea vrea bani de la Teodora Albon

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Scandalul iscat după meciul Dinamo II – FC Braşov între Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe pe de-o parte şi Teodora Albon de cealaltă parte, i-a dat idei preşedintelui FC Cetatea, Dumitru Moldovan. Acesta susţine că Albon a pus umărul serios la retrogradarea formaţiei pe care o conduce în Liga a III a, motiv pentru care îi va solicita daune materiale în instanţă.

„Înţeleg perfect supărarea oficialilor braşoveni, pentru că şi eu am trăit aceleaşi momente de frustrare după meciul din ediţia trecută a Ligii a II-a dintre Cetatea şi Precizia Săcele. Teodora Albon, susţinută cu devotament la una dintre tuşe de partenerul ei de viaţă Mirel Albon, ne-a executat pur şi simplu în faţa a 5.000 de spectatori şi ne-a pecetluit soarta”, a declarat Moldovan, pentru Monitorul de Suceava.

Oficialul Cetăţii Suceava îşi justifică afirmaţiile bazându-se pe înregistrarea partidei, care, conform spuselor domniei sale, relevă cel puţin trei lovituri de pedeapsa neacordate de arbitrul intîlnirii, Teodora Albon.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
 •  15 Martie 2008, 01:00

o vagaboanta intr-adevar. are dreptate razvan

 •  15 Martie 2008, 00:53

prietene cu Astra, N-AI CASTIGAT, eventual, 300 de milioane,nu ca i-ai pierdut! ai pierdut o parlita de suta de mii,atat ai pierdut; in rest n-ai castigat niste bani virtuali, vezi, fa diferenta intre nuante!

 •  15 Martie 2008, 00:32

oricat de buna ar fi o femeie si de desteapta nu are ce cauta in arbirtaj,si mai ales in fotbal,locul lor e la bucatarie si in pat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close