FOTBAL  »  LIGA 2  »  INSOLVENȚĂ

Încă un club a cerut intrarea în insolvență » Explicațiile președintelui: „Așa stopăm datoriile mai vechi, către jucătorii care nu au dat satisfacție”

FC Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga 2, a cerut intrarea în insolvență. Președintele Dani Coman (42 de ani) a explicat ce urmează pentru clubul sibian.
FC Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga 2, a cerut intrarea în insolvență. Președintele Dani Coman (42 de ani) a explicat ce urmează pentru clubul sibian.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 17:31 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 17:53

FC Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga 2, a cerut intrarea în insolvență. Președintele Dani Coman (42 de ani) a explicat ce urmează pentru clubul sibian. 

Dani Coman vrea ca FC Hermannstadt să scape de o serie de datorii către foștii jucători și îi asigură pe fani că promovarea nu va fi pusă în pericol de acest proces. În Liga 2 mai evoluează un club aflat în insolvență, Dunărea Călărași. 

Dani Coman, despre insolvența celor de la Hermannstadt: „Se poate promova!”

„Insolvența nu înseamnă faliment. Asta trebuie să înțeleagă lumea. Pentru că sunt oameni care au văzut că Hermannstadt va intra în insolvență și deja și-au pus probleme dacă se mai poate promova. 

Se poate promova, iar pe mine, ca președinte de club, venit de trei luni de zile, mă interesează ca jucătorii actuali și staff-ul tehnic să aibă salariile la zi, așa cum sunt în momentul de față și să aibă cele mai bune condiții pentru a promova. 

Nu mă interesează ce a fost în trecut, nu mă interesează greșelile care s-au făcut în trecut, eu îmi doresc să nu le mai repetăm. Și atunci, și ăsta poate fi un mod de a ajuta societatea să se reorganizeze, să stopeze niște datorii mai vechi la niște jucători care n-au dat satisfacție. 

Repet, pentru orice societate, indiferent de domeniul de activitate, insolvența nu înseamnă faliment, înseamnă doar un plan foarte bine gândit de reorganizare al clubului și al societății”, a spus Dani Coman, la Metropola TV. 

FC Hermannstadt, printre favoritele la promovarea în Liga 2

FC Hermannstadt ocupă locul secund în Liga 2, cu 17 puncte strânse în 7 runde. Este la o lungime în spatele liderului Petrolul Ploiești. Runda viitoare, sibienii se deplasează la Slobozia, pentru duelul cu Unirea.

VIDEO Dani Coman vorbește despre ruptura de Rapid și refuzul de a plăti galeria: „Nu am dat niciodată bani pentru protecție”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Au fost la un pas de promovare în Liga 1, iar acum sunt în pragul dezintegrării » A plecat și căpitanul: „Situația e dezastruoasă!”

Fostul dinamovist Andrei Sin și-a găsit echipă » Atacă play-off-ul în liga secundă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
risc_mix
risc_mix  •  21 Septembrie 2021, 14:59
Postat de valyomanyd pe 20 Septembrie 2021, 23:01

Ba. de ce nu te certi cu cei care au ....inventat insolventa ?Atat timp cat totul e legal nu intelegi de ce agiti ?

Acum, doar n-o sa stau sa-i lamuresc pe toti ignorantii. Ba prostule, insolventa a fost gandita pt oamenii de buna credinta. Pt cei care produc dar sunt sufocati de capitalismul salbatic din Romania. Insolventa e de fapt situatia cand nu mai ai bani sa platesti datoriile. La sibiu este vorba despre o ticalosie despre o rea credinta. Nu-si achita intentionat datoriile si apoi intra in insolventa. Pentru astia ar trebui direct faliment si puscarie. Pt ca un club de fotbal nu e unitate de productie. Banii vin de la patron, sponsori si drepturi de televiziune. Deci daca patronul ,,baga'' bani sa acopere datoriile, se rezolva totul. Dar nu s-a vrut

valentindragobete
valentindragobete  •  21 Septembrie 2021, 08:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  21 Septembrie 2021, 08:28
Postat de risc_mix pe 20 Septembrie 2021, 20:36

Cata ticalosie. Pai ba prostule, asta e sclavie moderna. I-ati exploatat pe oamenii aia fara sa-i platiti. I-ati batjocorit, i-ati privat de libertate tinandu-i inchisi prin cantonamente,i-ati chinuit prin ploi, prin zapada, prin ger, pe canicula, iar acum refuzati sa le dati ce li se cuvine, banii munciti de ei. Pt astfel de gandire mizerabila, medievala ati merita sa va manance puscaria. Pe toti, nu numai pe tine Dani coman, marele conducator cu creier de meduza.

Ce ai domne, de jignești meduza ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează